Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K*rvás, k*rva az a csaj aki IGAZÁN (! ) jól tud táncolni?
Gondolok itt arra, hogy istenien tudja rázni a fenekét, és olyan csípőmozgása van hogy az hihetetlen..
Egyből lek*rváznátok, vagy mi lenne az első benyomásotok róla?
Miilyen filmekből lopták he? Hastáncról hallottál már? Majdnem minden táncban megtalálod az alapmozdulatait.. az is csak arról szól hogy rázod a feneked/csípőd, tekered meg a többi.. Én már csak tudom, hiszen pár éve tanultam, tavaly fejeztem be, azóta is csinálom mert imádom. És inkább csak féltékenységet váltott ki eddig az osztálytársaim körében is (nem, előttük még soha nem csináltam, csak egyszer mikor erdei suliban az egyik lány osztálytársunk szülinapja volt, megkért hogy tartsak egy kis bemutatót. :D.. Azonkívül csak egy videó volt fent a neten.. )
Szerintem ÉN nem k*rváznám le. :)
15/L
a ku.rva az aki pénzért árulja a testét.
Csak sok férfi ezzel nincs tisztába és azzal próbálják csökkenteni a kissebségérzetüket hogy azt mondják "ku.rva"
Pedig a férfiak is odaadják magukat a nőknek.Sőt több nővel fekszenek össze a férfiak,mint a nők a férfiakkal.
Szóval csak a nyomorékok ku.rvázzák le a nőket mert ennyire gyökerek :D
Képzeld kedves válaszoló, TUDOM hogy a hastáncot eredetileg a háremhölgyek használták a szultánok szórakoztatására.. És igen, azt is tudom hogy a háremhölgyek kik voltak. Úgyhogy neked sem kell okoskodni, nem a tánctudásom jöttem bizonygatni, hanem hogy eláruljam hogy ÍGY VAN ahogy mondtam. És csakhogy ne én legyek csak lehülyézve, mert én "kicsilány" vagyok, anyám is ezt állítja, profi hastáncosnő. Szóval nem hiszem hogy mindig bele kell kötni mindenkibe ;)
És hogy "kicsilány"hoz méltó távozást mutassak be:
"Puszcsikah Ciccush.. :$ Jóccakát, puszim, álmodj szépeket. *-*" (és mivel most elhánytam magam és mindjárt belefulladok a rózsaszín nyálba.. >_>) :
Jóéjt, és ne kötekedj a nálad kisebbekkel, mert lehet hogy mégis te húzod a rövidebbet! ;)
Édesem annyira látszik, hogy 15 éves vagy. Szórakozóhelyen ki hastáncol? Menj be egyszer és meglátod. Meg ha tudod, hogy alapból mire használták/használják, akkor ez megint nem értem mire lenne bizonyíték. Plussz a belekötés? Az, hogy véleményem szerint nincs igazad az nem kötekedés, de kötekedni is csak azzal lehet, akivel lehet miért. ;)
Pontosan az én húzom a rövidebb részt sem értettem, le hastáncolsz vagy hogy van ez ?:)
UI.: még mindig akarod bizonygatni a képzettséged, csak most édesanyád oldaláról közelíted meg. "Puszcsi". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!