Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a rúdtáncról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a rúdtáncról?

Figyelt kérdés

Manapság sok vita folyik arról, hogy mi is valójában a rúdtánc: az emberek többsége szexuálisnak tartja, míg a rúdtáncosok azt állítják, hogy ez sport.

Én például ki nem állhatom, főleg amióta ilyen heves vitákat váltott ki. Ráadásul nyilvános helyeken is ezt csinálják a lányok. Pl. 3-4 éve Chilében letartóztattak 2 lányt, mert a metróban csinálták ezt.

Azon viszont csodálkozom, hogyha az emberek azt mondják, hogy ez szexuális, akkor miért nem fordítják el a fejüket, ha ilyet látnak az utcán.

Még a fiúbarátaim sem szeretik ezt, főleg az egyikük. Szerinte, ez a legnagyobb hülyeség, amit az emberek találtak ki, de ha valakinek tetszik, csinálja otthon, ne nyilvános helyen. Ha ő lány lenne, ő nem csinálna ilyet. A másik barátom meg azt mondta, hogy aki ilyet csinál nyilvános helyen, az röhejes.

2011. aug. 19. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen kétfelé lehet választani a rúdtáncot: sportra és sztriptízre. Csak gondoljatok bele, milyen komoly izomzat kell egy profi számhoz! Például arra, amit már linkeltek: lehet, hogy csak 1,5 perc, de vajon hány óra edzés van mögötte? Éppen ezért azt gondolom, még ha nem is feltétlen erkölcsös foglalkozás, de az erotikus rúdtáncosoknak (a komolyabbaknak) igenis becsülendő az állóképessége.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az utcán ilyesmit csinálni nem való, a sportklubba vagy a munkahelyre tartozik és pont. Épp olyan, mint a nyílt utcán lenyomni egy focimeccset vagy egy vetkőzőshowt.

2011. aug. 19. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Sok féle sport van, ami fejleszti az izmokat. Én ugy gondolom, hogy soha nem kezdeném ezt el sportként űzni, biztos maradi vagyok, de az van. Szerintem az emberek többsége ugyanigy gondolja.A 4 fal kel hogy között szexi meg jó is lehet, de nyilvános helyen csinálni, illetve büszkén tudatni mindenkivel, hogy milyen "sportot" is űz, na ez gáz.
2011. aug. 19. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=6UX1320Hq4Y&feature=related

amit ő csinál azt még sportnak is nevezném, esetleg művészetnek, de amit átlagban csinálnak, hogy rázzák magukat igénytelen csillogó ruhában, na az kur*válkodás!

2011. aug. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!