Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ez a szituáció?
20 éves lány vagyok,és 4 éve van egy párkapcsolatom,első szerelem,a mai napig imádom a srácot.Tényleg nagyon szeretem,soha nem csalnám meg,az életemet adnám érte.Szeretem na :D
Csakhogy van a munkahelyemen egy jóval idősebb férfi (40-es).
És borzasztóan kívánom őt.Nagyon sokszor fantáziálok róla,és állandóan zavarba hoz,néha tesz megjegyzéseket,persze csak poénból.Ráadásul nem is egy jóképű férfi,de valamiért,nem tudom hogy miért,borzasztóan vágyom a társaságára.Azért zavar ez mert állandóan elpirulok ha hozzám szól és elég kellemetlen.Persze rosszul érzem magam emiatt,mert imádom a párom,és nem tudom hogy akkor miért fantáziálgatok egy idősebb pasiról.
azért fantáziálsz, mert a pasid lehet hogy szereted, de tudat alatt már nem annyira, valahogy megszűnt a varázs...
amúgy meg az idős pasi biztos valahogy a viselkedésével felkeltette az érdeklődésed és vele is szeretnél valamilyen kapcsolatot kialakítani
Hát nem tudom mert mindig is volt egyfajta "apakomplexusom"
Rajongás egy tanárért pl.meg mindig az idősebb pasik tetszettek....de azt hittem hogy majd kinövöm ha lecseng a tinikor,és szerelmes leszek egy korombelibe....ez meg is történt,mégis vonz az idősebb korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!