Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituált leszek, gondolatok?
Elöljáróban, mielőtt még bárki Rákóczi térre meg hasonlókra asszociálna, én egy -max 2 férfiban gondolkodom ,de leginkább egyben,akivel megállapodunk úgy h az mindkettőnknek jó legyen . Nincsenek jelenleg anyagi problémáim -hogy mégis akkor miért döntöttem így ?
Azért mert 28 éves vagyok.Korábban mindig azzal vigasztaltak hogy majd eljön akit szeretni fogsz és aki téged is és kívánni fogjátok egymást igazán. Teltek múltak az évek ,csak nem jött olyan,ha tettem érte ha nem. Volt valaki akibe én igazán bele tudtam volna szeretni de neki minden ujjára jutott minimum 10 nő ,ezért velem is csak szórakozott, majd mentem tovább reménykedve .Volt közben hosszabb kapcsolatom igyekeztem meggyőzni magam h ez jó de aztán mégis olyan feszültségek voltak bennem amiket nem tudtam már elviselni ,ismét egyedülálló, keresőként -belebotlottam emberekbe ,akik mind csak arra tudtak emlékeztetni hogy nem tudok beléjük szeretni .Kiüresedtem teljesen .Az elmúlt másfél évben egy kezemen megtudom számolni hányszor szeretkeztem .
Pedig csodálatos vagyok az ágyban -ezt tudom mert annak a kevés kapcsolatnak is mind testileg mind lelkileg sokat adtam .DE már meguntam h én teljesítem mások álmait ,és hogy pusztán mert megkedvelek egy embert , és mert már nagyon hiányzik a szex végül is lefexem vele.Ugyan úgy ürességet érzek.
Nem 40 évesen akarok rájönni hogy fiatalkorom szexuális tehetségét és testem adottságait feláldoztam a jó erkölcs és a boldogtalanság oltárán .
hát ez az én történetem.
22:16 is én voltam (ne tévesszen meg senkit h nem innen íródott).
utolsó Neked köszönöm a megfogalmazást ,és a tartalmi mondanivalót is . Igen ez az érzelmi frigiditás elgondolkodtató. azt hiszem ez a jó szó. Valahol valamit elveszít az ember önmagából és már nem tudja visszaszerezni.
Hamarosan eldől minden ,volt néhány egész szimpatikus megkeresésem. meglátjuk. sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!