Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek alapelvárás a gondozott köröm, tiszta, szép fésült/zselézett haj és kellemes parfüm illat?
Vagyis igényes,stílusos pasi,KÜLSŐRE.
(köszönöm a válaszokat előre =D )
15f
Az ápoltság nagyon nagyon alapvető dolog. Nekem ebbe tartozik a fésülködés (félhosszú hajú pasik tetszenek), fürdés, hogy a köröm tiszta legyen stb stb. A ruházatot nem igazán nézem. Jó pont, ha jól öltözik, de semmi egyéb. A parfümöt én speciel annyira nem szeretem, jobb a természetes illatot érezni. Viszont falnak megyek attól, ha borotválja a karját, lábát, mert nem tetszenek a kisfiúk :P
20/L
Én nem nagyon szeretem, ha vki zselézi a haját, akkor nem turkálhatok benne... :) Volt barátom is mindig rám szólt, hogy "Jajjj, a hajam!". :S Na mindegy. :D
Szóval, nekem a kéz ápoltsága nagyon fontos, legyen tiszta, rendezett a körme. :)
A parfümöt nem annyira szeretem a fiúkon, engem az after shave-vel lehet levenni a lábamról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!