Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Nektek alapelvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek alapelvárás a gondozott köröm, tiszta, szép fésült/zselézett haj és kellemes parfüm illat?

Figyelt kérdés

Vagyis igényes,stílusos pasi,KÜLSŐRE.

(köszönöm a válaszokat előre =D )

15f

2009. ápr. 14. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsőkkel, de nekem a kócos igenis bejön, sőt, imádom, ha kócos egy fiú és nem vágja hanyatt magát, ha beletúrok vagy összekócolom a haját. Számomra ez elengedhetetlen. :\ A többiben egyet értek. Illetve még azt fontos megemlíteni, hogy jó a parfüm, de vonzódnom kell az eredeti illatához is, nem elég ha tetszik a parfümje.
2009. ápr. 14. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ápoltság nagyon nagyon alapvető dolog. Nekem ebbe tartozik a fésülködés (félhosszú hajú pasik tetszenek), fürdés, hogy a köröm tiszta legyen stb stb. A ruházatot nem igazán nézem. Jó pont, ha jól öltözik, de semmi egyéb. A parfümöt én speciel annyira nem szeretem, jobb a természetes illatot érezni. Viszont falnak megyek attól, ha borotválja a karját, lábát, mert nem tetszenek a kisfiúk :P

20/L

2009. ápr. 15. 09:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon szeretem, ha vki zselézi a haját, akkor nem turkálhatok benne... :) Volt barátom is mindig rám szólt, hogy "Jajjj, a hajam!". :S Na mindegy. :D

Szóval, nekem a kéz ápoltsága nagyon fontos, legyen tiszta, rendezett a körme. :)

A parfümöt nem annyira szeretem a fiúkon, engem az after shave-vel lehet levenni a lábamról. :D

2009. ápr. 15. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a parfümillattól begerjedek! Ha a pasim be van fújva, legszívesebben leteperném! :D
2009. ápr. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!