Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nektek alapelvárás a gondozott köröm, tiszta, szép fésült/zselézett haj és kellemes parfüm illat?
Vagyis igényes,stílusos pasi,KÜLSŐRE.
(köszönöm a válaszokat előre =D )
15f
én szeretem ha párom ápolt, de ne vigye túlzásba, pl. én imádom amikor borostás, és amúgy ő kóci hajjal jár-kel :)
illata meg alapjáraton finom, de a dezodor illatát is szeretem, nem kell feltétlen parfümöt fújnia magára
és pl. nem szeretném ha a lábáról leborotválná a szőrt de ez már csak bónusz hozzáfűznivaló :)
zselé kivételével igen.
miért, te nem várod el a lánytól, h igényes, és ápolt legyen?
a parfüm sem alapelvárás nálam, de a párom illatát nagyon szeretem.
viszont ha nem vagy büdös (izzadt), nem kötelező a parfüm sem. De sokat dobhat rajtad!
Viszont jó tanács: mindig ugyanazt az illatot használd, de ne használd mindig! :) (23/L)
Én is 15/F vagyok.
Szerintem az alap, hogy ápolt, stílusos légy, mert szertintem ezt te is elvárod egy csajtol...Ugyan kinek tetszik egy olyan ember, aki ápolatlan, izaddt, stb.
Viszont a zselé szerintem nem olyan fontos. Nekem pl. hosszú hajam van, ha a zselé alap lenne, akkor úgy járkálnék az utcákon, mint egy punk. :)
A parfüm meg szerintem nem annyira alap dolog, de jó/jobb, ha van. :) Én mindig használok dezodort + parfümöt.
Remélem segítettem. Sok sikert a csajoknál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!