Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérhetem én is a fiú számát? Vagy várjak rá hogy Ő kérje el? 14/L
14 évesen biztos nagy csajozási tapasztalatod van hogy megmond a frankót. Ha egál lenne akkor nem lenne a nemek között különbség de ebben az esetben szerencsére van különbség.
Alapból úgy működik hogy egy srác kezdeményez, utána nyomul próbálja kideríteni hogy tényleg jó-e a csajnál, aki pedig célozgat rá, vagy kétértelmű megjegyzéseket tesz amiből lehet tudni zöld a lámpa. Mikor egyre egyértelműbb a dolog, akkor a srác elkezd nagyobb lépéseket tenni amíg a végén kiteljesedik az ismerkedés.
Ha elkéri a csaj a számot akkor egyértelmű hogy a srác kell neki, így a srác már nem fog annyira hajtani mert biztos a dolgába, elbízhatja magát. Ha a csaj ezek után sem hagyja abba a kezdeményezést és keresi a srácot egyáltalán nem lesz érdekes, én legalábbis mindig úgy érzem hogy ez innentől fogva nem kihívás. Olyan mintha a csaj nem lenne elég jó hogy én hódítsam meg, nincs önbizalma, kevés az önbecsülése, nem próbálkoznak nála. A férfiaknak fontos hogy olyan legyen a nő aki másoknak is vonzó.
Amit én tudnék javasolni az az hogy érd el a srácnál hogy elkérje a számod és randizni hívjon. Ha bejössz neki akkor úgyis elkéri, ha meg nem akkor nem égtél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!