Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék egy srácot meghódítani, aki számára talán én sem vagyok közömbös?
Szijja :)
Sztem sok féleképpen lehet közölni egy sráccal,h már nincs párod és tetszik neked.
itt egy beteges ötlet:
Ha folyamatban a válás rendezz egy hatalmas bulit,hivj el mindenkit,öt is és mondd neki h ünnepled a válásodat.
Ezzel egyrészt megtudja nem vagy férjnél szabad vagy;
másrészt látja h kedveled hiszen meghivtad egy bulira.A bulin meg majd lehet ismerkedni :P
És sztem is nyugodtan bejelölheted iwiwen,vedd fel msnre,abbol nem lesz semmi baj.
Majd meséljj mi történt
pusszikka
Köszi!!!
Bulit nem rendezek, majd csak akkor, ha tényleg elváltam, mert elég nehézkes a "férjem" és nem akar válni, de én igen, elegem volt a sok dolgából, még fiatal vagyok és boldog akarok lenni, nem egy megalázott, becsapott nő egy férfi mellett.
Az iwiwet megpróbálom, de kicsit parás vagyok :). Kell egy pár nap mire lépek :D.
Ha sikerül mindenképpen írok ide vissza Neked!!! Remélem így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!