Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm és nagyon szeretjük egymást. Egy valami viszont már zavar. Mindig harap. Mire jó ez neki? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
A vállamat, a kezemet, éppen ahol ér. És utána mosolyog. De a nap bármely szakában ezt csinálja és nem kicsit hanem nagyon harap. Erre gerjed vagy mi van? XD amikor meg "au"-gok akkor mosolyog és újra harap2009. ápr. 14. 20:16
1/12 anonim válasza:
Én visszaharapnék a Te a helyedbe! Lássuk tényleg gerjed-e rá! :)
2/12 A kérdező kommentje:
vmikor visszaharapok!de akkor is harap:S lehet ez még ösztönzi is vagy passz
2009. ápr. 14. 20:20
3/12 anonim válasza:
Kérdezd meg,hogy mit érez ilyenkor!Hivjál-e orvost hozzá,hogy ilyen rohamai vannak!Tiszta gyogyós.**
4/12 anonim válasza:
Figy, szerintem minden csajba van egy szado :D de mondjuk az, hogy egész nap harapdál... :D Harapj vissza, aztán majd rájön, mennyire fáj :) na jó, viccet félretéve, mondd meg neki, hogy nem szereted ha ezt csinálja, vagy egy kicsit érzékibben csinálja :) ennyit tudok tanácsolni :)
5/12 anonim válasza:
jaj egy ilyen lányhoz nekem is volt szerencsém... ott harapott ahol ért... volt hogy seb lett a kézfejemen... én azt csináltam h ha ő megharapott megcsíptem a fenekét:D rövid úton leszokott róla
6/12 anonim válasza:
A barátom is ezt csinálja, ha visszaharapok, akkor persze megsétdődik.. XD kegyetlen...
Ha kettesben vagyunk, valamikor már ráordítok, hogy fejezze be. Azt mondja, hogy ő szeretetből harapsál, már olyan kis puha harapni való arcom van. XD mondom kössz:D
7/12 anonim válasza:
Én is ilyen harapós lány vagyok :P :D Nem tudom megfogalmazni miért jó, de harapok nagyon sokszor :) Még sose állítottak le úgy igazán, lehet, pont olyanokat fogtam ki, akik élvezték. De én szeretem azt is, ha engem harapnak :D Lehet valami állati ösztön :DDD
8/12 anonim válasza:
szítt benne a szado-mazo vágy!!:D
9/12 anonim válasza:
Jah, ez ismerős. Olyan harapásokat szereztem a "kedvestől" anno,hogy tiszta kék-zöld voltam utána. Az arcomat se kímélte... A munkahelyemen aztán magyarázhattam a dolgot -.-" Én úgy szerltem le, hogy amikor harapni akart, elkaptam a csuklóinál fogva, úgy tartottam távol magamtól. Ha a kezemet akarta rágcsálni, akkor rendesen megszorongattam a csuklóját. Se perc alatt leszokott erről a hülyeségről :)
10/12 anonim válasza:
hat igen!..
en is ilyen harapos csajszi vagyok xD
nem tudom en is elvezem:P
engem is vissza vissza harapnak de semmi gond :P
hmm ha nagyon zavar akkor sozlj neki es beszeljetek meg.. aztan meg ha nem zavar szeretitek egymast.. annyi baj legyen :P
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!