Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasimat. Most mit csinaljak?
Véleményem szerint sem a pia volt az ok, már bocsi.. Én is ittam már bulikban, de mégis csak a párommal akartam szeretkezni, mégha össze is voltunk veszve...
Biztos nem szereted, nem kívánod már a pasidat, vagy valami nem oké a kapcsolatodban. Ezt csak magadban tudod letisztázni.
Nem direkt volt? Ugye viccelsz? Épp mentél hogy tölts még egy kis sört... megbotlottál és véletlenül beleestél az exed farkába néhány százszor? Kit akarsz átb@szni? A Barátodat már átvágtad... de úgy látom h magadat is szereted megtéveszteni. Egyáltalán mit vársz tőlünk a kérdéseddel? Feloldozást? Semmi baj kislány ... csak a pia miatt volt... Nem lesz semmi baj... az exed a hibás...
Nőlj már fel bakker. Legyen gerinced és kérj bocsánatot a barátodtól és ne rinyálj itt ,hogy milyen bűntudatod van.
Ha szakít veled akkor teljesen igaza van mert nem lehet otthagyni téged nyugodtan sehol mert tutira felnyársal valami jöttment ex...
Tudod... nem szoktam ilyen indulatosan reagálni de ez a 'Nem direkt volt' kicsapta a biztositékot. Na szevasz.
B.angel!!!
Valaki végre egyet ért velem...
:) Miért ne értenék egyet? A legnagyobb igazságot mondtad! Aki nem ért veled egyet, az hülye!
Amúgy te lány 17! Pont most néztem egy kérdéshez írtál (megcsaltam 7x a barátnőm..), hogy milyen undorító féreg a srác. Te most mit képmutatóskodsz akkor? :) Ugyanolyan vagy, az nem számít, hogy egyszer, vagy százegyszer teszed meg. A lényeg egy és ugyanaz, gerinctelen féreg vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!