Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szoktatok westendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szoktatok westendbe direkt azért menni, hogy pasizzatok? Kort is.

Figyelt kérdés
Szoktatok direkt pasizni menni westendbe? És mit szólnátok, ha egy fiú leszólítana titeket?
2011. aug. 16. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Normális fiú nem jár minden nap plázázni, úgyhogy nem...
2011. aug. 16. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Alap hogy a westend egy pláza ! Plázába járó pasik meg buz-ik !!! Vagy pávák . Inkább kimegyek a deszkás parkba pasizni !
2011. aug. 16. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam direkt azért menni, de megesik, hogy leszólít egy fiúbanda. Akkor elbeszélgetek velük :D
 4/9 anonim ***** válasza:
Alap hogy a westend egy pláza ! Plázába járó pasik meg buz-ik !!! Vagy pávák . Inkább kimegyek a deszkás parkba pasizni !
 5/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy arról van szó, hogy a fiúk minden nap plázázni mennek?
 6/9 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok, nem bent, hanem a nyugati környékén történik. :D
2011. aug. 16. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:
uccsó elötti bocs
 8/9 A kérdező kommentje:
elsőnek írtam:D amúgy meg köszi:)
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Senki, akkor a kérdésre: ha egy rendes srác leszólítana és beszélgetnénk, annak örülnék. De ettől még nem tartom jó ismerkedési helynek, mert kevesebb a normális fiú mint a nem normális... sajnos
2011. aug. 16. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!