Westendbe a Rossmannba lehet kapni Essence repedezős (cracking) lakkot?
Figyelt kérdés
Ha veszek egyet,az egy teljes másfajta körömlakkra is berepedezik?2011. júl. 28. 09:45
1/6 anonim válasza:
nem tudom, de én az árkádban, a douglas-ba láttam ilyet. ott szerintem utána tudsz nézni milyenen repedezik.
2/6 anonim válasza:
Csak a Douglas-ban lehet kapni, 2200 Ft-ért(ami szem drága)
De am nekem eddig mindenféle lakkon berepedezett, max a gagyibb fajtákon kevésbé....
3/6 A kérdező kommentje:
hát az a baj,hogy 2200 ft-ot nem igen szánok rá :D
2011. júl. 28. 14:38
4/6 anonim válasza:
dm-ben müllerben lehet kapni,szerintem mindenhol..
én müllerbe vettem,és nagyon szeretem.. 500Ft volt és én egy sima lakkra szoktam használni..magába még nem próbáltam h a saját sima körmön repedezik-e.
16/L
5/6 A kérdező kommentje:
müller van pesten, a nyugati környékén ?:D
nem vagyok pesti,a király utcáig ismerem a járást kb :D
(bajcsy-zsilinszky út,andrássy út)
2011. júl. 28. 19:09
6/6 WeaselLizbeth.<3 válasza:
Én a Westendben vettem egy hete. a Rossmanban! Minden körömlakkra berepedezik, de nem mindegyikre ugyan úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!