Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki hogy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki hogy 15 éves létemre még sohasem csókoloztam?

Figyelt kérdés

az a gondom h 15 vagyok és még nem volt barátom sem. sőt még csókolozni sem csókoloztam.

most is tetszik egy fiú de nem merem bevallani neki:(

légyszi csak normális válaszokat adjatok

15L

2011. aug. 16. 22:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
miért lenne ez neked ciki 15 évesen? inkább várd a legszebb pillanatot, mint ahogy a legtöbb veled egyidős a discoban bepiálva smárol egy idegennel, azután jön a rosszabbik eset...
2011. aug. 16. 22:27
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem azzal kell foglalkoznod, hogy ciki-e vagy sem, hanem éld meg, erre sokáig fogsz emlékezni. Az első csók gyönyörű. Élvezd, ne félj.
2011. aug. 16. 22:27
 13/27 anonim válasza:
Jajj, én 18 vagyok, és én se csókolóztam... :( Nagyon cikinek tartom, emiatt nem is merek ismerkedni, és már a családom is folyamatosan azt kérdezi, miért nincs még barátom... :( Nagyon kellemetlen és rossz érzés is, amikor arra gondolok, hogy hogy fogom elmondani a barátomnak (ha lesz egyáltalán)... Nagyon cikinek érzem, de örülök, hogy nem vagyok egyedül, bár te még elég fiatal vagy, neked még nincs semmi veszve! :) Nekem már annál inkább... :( Úgyhogy nyugodj meg, nincs semmi probléma még ezzel! :)
2011. aug. 16. 22:29
 14/27 anonim ***** válasza:
Inkább az a ciki hogy nem tudsz olvasni és ebbe a témakörbe írkálsz!!!
2011. aug. 16. 22:29
 15/27 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:09

Wow!!! 13 évesen te is szintén így vagy???

Én ennyi idősen maximun a Kent meg a Barbiet csókolóztattam...

2011. aug. 16. 22:33
 16/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat.utlsó azért írtam ide, mert reménykedtem h ide az értetteb és normálisabb emberek írnak. de látom tévedtem
2011. aug. 16. 22:34
 17/27 anonim ***** válasza:

én is 15 éves lány vagyok és még én se csókolóztam...

vagyis volt egy kisebb ügy ami ha érdekel privibe leírom:)

és én is teljesen így vagyok... pánikolok hogy mi lesz ha valaki megcsókol és ott fogok bénázni vagy nem tudom...

én szeretnék minél előbb túl esni rajta és nem ezen rágódni...

2011. aug. 16. 22:45
 18/27 A kérdező kommentje:

utolsó írd meg;) érdekel minden sztori:)

én is igen..

2011. aug. 16. 22:57
 19/27 anonim válasza:

lécci nekem is megírod priviben? am én is nagyon félek az első csóktól h milyen lesz meg minden

15/L

2011. aug. 16. 23:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Megírom persze:)

Kérdező neked nem tudok privibe írni...:S rámírnál te?:)

2011. aug. 17. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!