Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, hogy 16 és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, hogy 16 és fél éves vagyok és még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés

Jó,lehet, nyugodtan cikizni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.16/L

Ennek valószínű az lehet az oka, hogy még nem voltam semmiféle szórakozóhelyen, (szüleim nem is engednek). Én ennek nagyon örülök, hogy ennyire visszafognak, legalább nem járok úgy, mint egyes tinédzser lányok, de ennek hátulütője, hogy addig fajult, ez a nevelés :D, hogy nem is vágyok sehová már.Ez normális?

2010. dec. 26. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen csókolóztam először. Nem érzem azt, hogy bármi hátrányom származna ebből. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond.

Ha nem vágysz szórakozóhelyekre járni, azzal sincs gond szerintem, nem csak ott lehet ismerkedni. Lehet, hogy csak később lesz erre igényed. Vannak későbben érő típusok, én is az vagyok például.

25/N

2010. dec. 26. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne ez ciki? miez a baromság?

a legtöbb ember akit ismerek 18 éves kora előtt sose csókolózott... mi van akkor? majd ha lesz barátod akkor fogsz. mondjuk ahhoz ismerkedni is kell. de nem feltétlenül szórakozóhelyeken

2010. dec. 26. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:

vannak 20-22 éves barátnőim, akik még nem csókolóztak, és épek:D nem vagy lemaradva!

Üdv

L/20

2010. dec. 26. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:

hát nem tudom ti hogy vagytok de 15és fél vagyok és még énse csókolóztam de igazából még barátnőm se volt persze próbálkozok de én félős tipus vagyok és néha meglátszik rajtam igy kevéss sikerrel csajozok .

szeretném elmondani hogy sz@r érzés hogy körülöttem mindenkinek összejött :/ most szilveszterkor próbálok becsajozni habár pozitív ember vagyok türelmem nekem is véges :S

ennyi

2010. dec. 26. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
ja igen és ez nem ciki csak olyan megtapasztalnám érzés
2010. dec. 26. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :D
2010. dec. 26. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
21 éves vagyok és még nem csókolóztam.
2010. dec. 26. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
nem ciki... én 13 vtam amikor először, de fél napig roszzul vtam utánna. azóta már megse tudom számolni hány x :D
2010. dec. 27. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:

nem ciki,...egyáltalán....

a neveléssel sincs baj...

a szüleid azért nem engednek el mert félnek az erőszakos emberektől....

féltenek nehogy bármi bajod essen...

majd ha 17-18 éves leszel el fognak engedni....

hagyni fogják hogy éld az életed....

2010. dec. 27. 14:49
 10/11 anonim válasza:

én 13 éves koromban smároltam először és azóta 14/L.

jah és mielőtt mindenki lehordana nem vagyok se ribi se p*csa se k*rva :)

2011. jan. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!