Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltem a barátnőmet! Mit tegyek érte?
Megértelek... :((
Mindenképpen bíztasd, hogy jól néz ki, dícsérd meg az új ruháját, a pl. szépet rajzol vagy szépen énekel mond neki, ezek használnak.
Aztán meg járjatok együtt társaságba:bulizni, koncertekre vagy csak úgy, ahol többen vannak és jó a társaság és vonjátok be, lehet, hogy kitaszítottnak érzi magát egy kicsit. Lehet, hogy nem okos, de ha pl. jól táncol akkor ajálj neki valami tánciskolát. Remélem segítettem. :)
Dicsérd meg, ismerd el, ha valamiben jobb nálad (szebb a körme, jó a haja, jobb jegyet kapott, ügyesebben fogalmaz, magasabb, stb.)
Így érezni fogja, hogy van, amiben ő a jobb.
Esetleg mondd azt neki, ha tényleg buta lenne, és nem lenne hasonlóan jófej-jócsaj mint te, nem lehetnétek ilyen jó barátnők.
Ez is egyfajta szeretethiány, szeresd egy kicsit, mint jóbarát.
detto velünk is!!!
még a pasis példa is illik ránk!!
Harmadik vagyok.
Am az is lehet, hogy ez sokszor csak műhiszti, és azért csinálja, hogy utána ajnározd egy órát, milyen szuper.
Ezt viszont ne vidd túlzásba.
:)
változtasson a gondolkodás módját..
"az vagy aminek hiszed magad"
nem idiota csak viccelodo:D
en 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!