Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszsofőrök miért ilyenek?
hidd el kérdező h ezek a lányok ezt mind élvezik...van hogy engem is néz a sofőr,de hidegen hagy és a világért se mennék oda egyikhez sem...volt h egy a végállomáson amikor felszállt,h indulunk,elkezdett kommuniukálni vele,hát villámgyorsan rájött,hogy mi a dolga igazán és h kinél ne próbálkozzon...
meg volt olyan is h egyik megállóban ahol le akartam szállni,senki más csak én,jeleztem is,megállt a megállóban és nem nyitotta ki az ajtót,helyette a seggemet bámulta,hátranéztem baromi csúnyán egyből kinyílt az ajtó
Engem is ültetett maga mellé egy buszsofőr. 50%os kedvezményt kaptam, mert jól elbeszélgettünk a családjáról és a kislányáról. Szóval nekem megérte. :D
19/L
Bő 10 évvel ezelőtt hallottam már buszsofőrtől (Kapos Volán), hogy egy lánynak olyat mond, hogy "Szia szöszi, neked nem kell fizetni!" Ezzel a lányt kínos helyzetbe hozhatja, mert mi van akkor, ha jön az ellenőr? Kiszabja neki rendesen az X ezer forintos pótdíjat.
Sajnos szerintem is nagyon jellemző ez a csajozós beállítottság a fiatalabb sofőrökre.
Nem csak néhány buszsofőr ilyen hanem sok kalauz is a vonatokon. Bár én ilyen buszsofőrrel még nem találkoztam. Viszont kalauzzal annál inkább. Ők olyanok hogy ha végeztek a jegy ellenőrzéssel egyszerűen leülnek vmilyen fiatal lány mellé a vonaton stb és elkezd szinte flörtölni stb....volt olyan akinek a jegy árának a felét is elengedte....hát mondom, gyönyörű...főleg hogy a legtöbb ilyen embernek van családja.
Szerintem egyszerűen már nem tudnak mit kezdeni magukkal, viszont ez részben a tinilányoknak is a hibája ha ők meg velük vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!