Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, létezik köztetek olyan, aki normális, hol találok ilyet?!
16 éves fejjel egy korombeli sráccal sem tudom jól érezni magam, sokkal jobban vonzódom mondjuk a 20 körüli pasikhoz.:)
Vékony vagyok és szépnek tartanak...
Hát látom még mindig vannak bunkó válaszolók.De amúgy szerintem te velem jól éreznéd magad.
17/F
titanicos seggfeg meg a többi bunkónak csak azt mondom, hogy ne próbáljátok már belém magyarázni hogy nekem milyen fiú kell...
egyáltalán nem a pénzre meg a kocsira megyek, ha olyat akarnék bárhol kapnék. hidd el..
az utolsó válaszoló aranyosnak tűnt.:)
"Hát látom még mindig vannak bunkó válaszolók.De amúgy szerintem te velem jól éreznéd magad.
17/F"
Ezé? :'D Mert kijelentette, hogy bunkók vagyunk, és látatlanban megállapította a semmiből, hogy jól éreznéd magad vele. Az igen, micsoda IGÉNYEK! :D Röhejes.
Rám is azt mondják, hogy normális vagyok. Mégsem találok olyan lányt aki ezt elfogadná...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!