Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Auchan-ba kiadják a durexet 13 évesnek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 22:58
11/22 anonim válasza:
Szerintem nem adják ki! be kell menni érte és megvenni!
12/22 anonim válasza:
Gyökér, el ne lopd...
Ha muszály kefélni, akkor lehetőleg biztonságosan, a pénztáros is így fogja gondolni. Legfeljebb mondod neki hogy vizibombához kell tényleg xD
13/22 anonim válasza:
Simán, ha azt mondja az eladó hogy nem, akkor mond, hogy köteles kiadni, ha akkor sem akkor szólj be, hogy fizesse a gyerektartást, ha akkor sem rúgd fejbe, és én veszek neked.
14/22 A kérdező kommentje:
MartyMcfly,szinte gondoltam:D
utolso,ne félj nem lopok,csak érdeklöttem:D
2011. aug. 15. 23:10
15/22 anonim válasza:
mindent ki kellenek adni a dohányáru és az alkoholon kívül.
16/22 A kérdező kommentje:
jaa,egyébként Erdélyi vagyok,itt dohányt meg alkoholt simán vehetek,de nincs rá szükség...
2011. aug. 15. 23:12
17/22 anonim válasza:
miért kéne mindent kiadni? akkor üres lenne a bolt nem?
18/22 anonim válasza:
ez baromság!
vásárolsz mellé 1 doboz Hell-t meg egy adag kaját és simán odaadják, max mosolyognak!
19/22 anonim válasza:
13 évesen minek neked óvszer, ha még nem érett a spermád??? ilyen korban még nem termékenyítő hatású a sperma
20/22 Solarian válasza:
Figyelj ki kell adnia. De ha leszedik a fejedet akkor menny máshovan minden vagyesboltba lehet kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!