Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszerezni a csajt?
Nem vagy valami magas agyi szinten az írásod alapján, na meg ez a "megszerzem a csajt" hozzáállás is parasztság...
Inkább nölj fel elöbb, talán az eszed is megjön majd.
Az előzővel félig meddig egyet értek de ez odabaszott xD
"Inkább nölj fel elöbb"
Helyesen:Inkább nőj fel előbb.
Kérdezd meg mint múltkor csak ne hagyd hogy"nem tom"mal feleljen.
Milyen romantikus
Fiú:
El kell mondjak neked valamit. Én nem tudok barátként rád tekinteni. Azok a szép szemeid mindig megbabonáznak, minden nap a kocsmában alkoholban fekve csakis rájuk tudok gondolni. A hajad simogatnám estétől reggelig. A természetes szőke volt mindig a kedvencem...a sok viccet olvasván lettem szerelmese. Nameg azok a formás lábaid, ha olyanokon járnék a haverok sántának neveznének...na de nem is a lábaid a lényeg, hanem ami közte van. Kinyalnám minden szegletét, feltúrnák a vginádig. Hidd el kislány, hogy én többet szeretnék tőled mint barátság.
Lány:
Há námtom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!