Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megszerezni, illetve egyáltalán megtudni h teccem-e egy lánynak?
irigyellek, én is szeretnék megint annyit röhögni h drogosnak gondoljanak xD
amúgy.. miaz hogy "nem tom h legyek e énis szemét..."? eszerint a csaj szemét mert nem veled jár? biztos hogy szerelmes vagy? Oo
ha megcsókolnád egyszercsakhirtelen valószínűleg egy ideig feléd se szagolna... kell az neked?
23/n
első vagyok.
én a helyében messze elkerülném a srácot aki úgy smárol le hogy nagyon jól tudja hogy van valakim.
mielőtt bármit teszel próbáld beleélni magad az ő helyzetébe. te is kerülnéd a bejövős csajt miután úgy smárol le hogy neked van valakid. nyilván mert összezavar vele, vagy arra késztet hogy döntsd el hogy kit akarsz amit nem biztos hogy szeretnél.
ez a kapcsolattönkretevéses dolog.. öhm. ez soha nem jó ötlet, ezt jegyezd meg :)
szóval én várnék a helyedben. nem minden kapcsolat tart örökké. és ha vége lesz, akkor lesz egy szabad váll amin sírhat ;)
23/n
már vágom miért akartad megcsókolni csakúgy :D
de most azt nem értem hogy akkor minek vannak együtt... Oo ennek ellenére amíg pasija van ne csókold meg.
inkább üljetek le megbeszélni hogy ha bejöttök egymásnak akkor miért nem hagyja ott a pasit és jöttök össze?
nem lehet egy boldog kapcsolat ha szereti(vagy csak szerette?) de nem vonzódik..
(remélem jól értem a problémát. ha nem akkor javíts ki. vagy írj privátot, ott leírhatod az elejétől a végéig az egészet hogy mi van és akkor normális választ is tudok írni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!