Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs baratja egy ilyen csajnak? Beprobaljozhatok nala?
Figyelt kérdés
Egy 18 eves csajrol van szo, aranyos, kedves, mindig mosolygos, nagyon okos, vicces es nagyon jol is nez ki. Egyedi stilusa van, mindig nagyon jol nez ki(annyira, hogy nem birom ki, hogy ne bamuljam orakon at) , de nincs neki senkije es ugy ertesultem rola, hogy komoly kapcsolata se volt meg, meg mifelenk igencsak gyakori a komoly kapcsolat 18-20 eves korban. Ritkan jar bulikba, ha pedig eljon nem iszik, nem szeret tancolni se... Rahajthatok en, igy 30 eves fejjel?2011. aug. 15. 18:42
11/16 anonim válasza:
Szerintem túl öreg vagy.Inkább hajts a nagyimra(87 éves).
12/16 anonim válasza:
Miért hajtson szegény nagyidra? Neked már úgyis megvolt!!!
13/16 anonim válasza:
Te 71%-os apakomplexusos menj és kezeltesd magad ahelyett, hogy itt beszólogatsz :)
14/16 anonim válasza:
Nem én szólogatok be te állat. Gondolom te is leszel 30 éves, bár nem biztos mert ha másokkal is ilyen paraszt vagy akkor nem hiszem hogy megéled azt a kort. De Ha véletlenül mégis és a csajod is elhagyott a viselkedésed miatt te is biztos vágynál egy lányra! És biztos segítséget kérnél másoktól. Egyébként ez nem apakomplexus te idióta majom, hanem a lányok vágynak az érett és értelmes férfiakra nem olyan hülye gyerekre mint amilyen te vagy aki gondolom még anyád fiatalkori képére veri a farkát.
15/16 anonim válasza:
Hát ezt eléggé benézted, mert lány vagyok :)
Csak tudod a kettönk között az a különbség, hogy én nem mászok rá a nálam 20 évvel idösebbekre, mert az apám nem volt velem gyerekkoromban és ezzel lehet kompenzálni..
Szánalommal nézek a hozzád hasonlókra... kezdenél inkább korodbeliekkel... Ugyan milyen közös témád lehet egy 30 évessel mikor a 20 évet se nagyon érheted el ahogy az IQ szintedböl kinézem. :)
16/16 anonim válasza:
Szerintem ezesetben nem számít a korkülönbség. Én is 18 vagyok, van egy srác aki udvarolgat, bókolgat nekem, ő is 30 év körüli, de (szerintem) nagyon szimpatikus és jóképű. Ha nem lenne barátom valószínűleg érdekelne, de ha mégse, akkor az nem azért lenne, mert ennyi idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!