Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mien a pár+pár vagy pár+csaj szex? L/20
Figyelt kérdés
szeretnénk kipróbálni a szexet párral vagy csajjal, de nem tudom hogy jo otlet e???kipróbáljuk?2011. aug. 15. 15:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem előbb tanulj meg írni, aztán talán próbáld ki a szexet másokkal.
2/9 anonim válasza:
nem a legjobb otlet.. nem lennél féltékeny?
3/9 A kérdező kommentje:
az elso kommentre- bekaphatod!
a masodik- hat ettol félek én is!nem vagyok féltékeny típus, és én is vágyom rá. neked már volt részed ilyesmiben?
2011. aug. 15. 15:54
4/9 anonim válasza:
nem volt.. a szex 2 emberre tartozik.. ha nem akarod, félsz, akkor minek??
5/9 anonim válasza:
Nem kapnám be, hetero férfi vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
figyu en meg nem tanárt kerestem!ugy h ne szólj be!!!
2011. aug. 15. 16:02
7/9 N-kog válasza:
A két szélsőnek nagy szívás lehet, mert egész éjszaka retteghetnek, hogy leesnek az ágyról, viszont a takarót meg folyton egymásról cibálják le.
8/9 A kérdező kommentje:
a párom szeretné és én is, csak nem tudom h hogy áljunk neki, és epp ezért kérem ki mások véleményét!
2011. aug. 15. 16:03
9/9 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!