Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene az ilyen felső test?
Figyelt kérdés
Itt a kép
mármint hogy ilyen kigyúrt és a tetkók is ilyenek. Azért kérdezem hogy lenne-e értelme foszforeszkáló tetkót csináltatni, persze úgy hogy átnyomnák rendes festékkel is hogy nappal is látszódjon.
2011. aug. 15. 15:00
31/46 anonim válasza:
Amúgy számoljunk. Illidan mutatóujja a képen karommal együtt 3,5 centi. Az én mutatóujjam a valóságban 9 cm. Azaz 1:3,5 az arány. A tricepsze a képen 3 cm-t foglal el, az a valóságban 10,5 centi, az enyém ennél kb. 4 centivel kisebb szélességben. Az én tricepszem 42 centi max., az övé ennél jóval nagyobb...az 55 centi reális lehet.
32/46 anonim válasza:
pontosítok: 2 centi, 4,5 az arány, a tricepsze szélessége 4 centi, az a valóságban 18, az enyémnél 6 centivel szélesebb.
33/46 A kérdező kommentje:
Te most miért foglalkozol ilyenekkel? Nem ez volt a kérdés egyáltalán.
2011. aug. 18. 18:36
34/46 anonim válasza:
Bocs, ha zavartalak...:-D. Egy ilyen tetkós felsőtesttel sosem fogadna be egy jobb társaság, ezt magadtól is tudnod kell, ha pl. 16 éves volnál, akkor is. Pár kis qrvának biztos tetszenél, de gondolom, egyszer akarsz családot, meg ilyenek...
35/46 anonim válasza:
Nem, túlzás. Nekem sok. Tetkóval is, tetkó nélkül is.
36/46 anonim válasza:
Visszataszító. Nincs benne semmi vonzó, mint ahogy a legtöbb lány nem gondol komolyabbra egy ilyen "kiépített" fiúval kapcsolatban.
37/46 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy valami kocka a kérdező.
38/46 A kérdező kommentje:
Hááát régebben kockultam de már "kinőttem" ezt a hülyeséget :D
2011. aug. 21. 20:49
39/46 anonim válasza:
"Fogadni mernék, hogy kocka a kérdező."
Vagy kockahas:-D.
40/46 x) válasza:
Ilyen testtel max a magyar gárdában fogadnának el -.- nem szexi tetkóval se, anélkül se.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!