Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy most kapcsolatban vagyunk e vagy nem is vesz komolyan?
Figyelt kérdés
milyen jelei vannak ha nem erez irantam semmit csak dugni akar? szexel kezdodott a kapcsolatunk de mar megkedveltem es eleg surun talalkozunk. beszelgetni erzesekrol nem merek es nem is megy... nem merem megkerdezni hogy most baratnod vagyok vagy most mi van? remelem tudtok valami tanacsot adni. koszi2009. ápr. 14. 01:30
1/7 anonim válasza:
igen tudok tanacsot adni:Kerdezd meg tole!
szexelni tudtok beszelgetni normalisan nem?! hat hogy van ez?
hany evesek vagytok?
2/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle.
Ha szexelni tudsz vele akkor beszélgetni is tudj. Pff én se vagyok semmi, de ha valakivel lefeküdtem legalább nem félek tőle kérdezni bármit és van /volt köztünk kommunikáció.
3/7 anonim válasza:
Kérdezni nem mersz,de dugni azt igen!Ez is komoly!
4/7 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, mint te. Csak a mi kapcsolatunk nem szexszel kezdődött, hanem egy találkozással, és azonnal "egy pár" lettünk. 2 hete tart, nem feküdtem le vele, de nagyon nagyon érezhető a feszültség, mikor szinte szétmarjuk egymást :P :) Mi se mondtuk ki egyenesbe, hogy most akkor mi van, de ezt szerintem érezni kell, nem mondani. Pl. nyilvánosság előtt fogja a kezed, megcsókol, megölel, akkor elég valószínű, hogy a barátnőjének tart. Nem? Egy kufircpajtással nem szokás ezeket csinálni. De ha nem akarsz vele nyíltan erről beszélni (bár ez a legjobb módszer szerintem), akkor próbáld telefonon, smsben megtudakolni, vagy msn-en tereld rá a témát óvatosan. Lehet, hogy a következő találkozáskor már felszabadultabb leszel ;)
5/7 anonim válasza:
Ha nem mered megkérdezni most, ne csodálkozz, ha egy év múlva is itt fogsz tartani. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Úgyhogy lépj, ha azt akarod, hogy legyen barátod!
6/7 A kérdező kommentje:
en csak soha nem tudok az erzeseimrol beszelni. de jo igazatok van csak meg kell kerdezni. en 22 a pasim meg 30. es nem magyarorszgon elunk. kosz
2009. ápr. 14. 11:44
7/7 anonim válasza:
Azt hittem fiatalabbak vagytok,igy tényleg nem értem miért nem tudtok beszélgetni!?22éves fejjel nehogy már ne tudj vele kommunikálni!!!!!!!!!!!!!!!4**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!