Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szuleimnek?
Nehez ebbe belekezdenem, mert tudom, ezzel sok embert botrankoztatok meg, mivel eleg kenyes, s mostanaban eleg felkapott dologrol van szo.
Az a legfontosabb, hogy nem divatbol lettem az, ami vagyok. Nem a tv, a net es egyeb medium hatasara vonzodom azokhoz, akikhez. Tudom, mindenhol ezt sulykoljak az emberekbe, mimdenhonnan ez folyik, de megis, en mar akkor tudtam, hova tartozom, amikor ez meg tabu volt. S tabu most is annak ellenere, hogy az utcak tele vannak mindezzel. Lehet latni, mert mar nem titkoloznak az emberek annyira, mint regen. Ugy erzem, nekem is fel kell vallalnom a hovatartozasom, mert elnyomnak minket. De nem is masok miatt, masok velemenye nem erdekel. Csak szeretnem, ha nem kellene bujkalnom, a szerelmemet masok elol rejtegetnem. Sajnos, kevesen vagyunk, akik ezt nyiltan felvallaljak, felvallalhatjak anelkul, hogy masokat nem bantananak meg.
Egyedul a szuleimnek nem tudom, hogyan meseljem el, mert ok tobbnyire fiuk, a barataim, haverjaim tarsasagaban latnak, veluk logok. Mar sejtenek valamit, s latom, hogy neha meg akarjak kerdezni, de nem merik.
Hogy mondjam el, hogy hetero vagyok, s a lanyokat szeretem? Hogy mutassam be a baratnom, hogy ne okozzak nekik csalodast?
Rejhi
Csak neked nem tunt fel, de fiu vagyok. A nick ne tevesszen meg! ;)
őőő temost fiú vagy és van barátnőd ?
vagy csak én értem rosszul?
ezzel mi a baj?
nekem ehhez reggel van..
de azért a végére odalehetne írni a kort meg a nemet.. mert nem mind1;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!