Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemetek a nők?
szóval ahelyett, hogy a szemedbe mondanák, hogy nem tettszesz, sz@r alak vagy, utállak, nem bírom a p0fád... stb .
Szóval ahelyett azt mondják, hogy legyünk barátok.
szerintem ez sokkal sz@rabb, mert így a férfit még mindig hagyják reménykedni, meg hagyják, hogy álomvilágba kerüljön és higgyen még abban, hogy lehet valami. Aztán néhányan úgy tesznek, mintha tényleg barátok lennének, álmodoznak a csajról, reménykednek, és ezzel hihetetlenül sok időt vesztenek.
Ha megmondanák kerek perec a dolgokat, akkor legalább az ember egyértelműen tudná, hogy mi a pálya.
Ez azért van, hogy ne érezzék azt, hogy megbántottak valakit? nem tudják, hogy csak ártanak ezzel és még mélyebbre taszítanak a reménytelenség bugyraiban?
Már abban is kételkedek, hogy normális vagyok-e , hogy ilyen kérdést felteszek. legbelül kezdek gyűlöletet érezni az összes nő iránt.
Más férfi is vélekedik így? Vagy csak én? Lehet ez miatt a sz@r hozzáállás miatt nem volt még senkim? Most mit tegyek? félek, hogy egy nőgyűlölő aberrált sorozatgyilkossá válok, aki kuurvákat gyilkol , majd megerőszakolja őket :S:S:S:S:S:S:S
Segítsetek ! Segítségre szorulok! Bekattanok teljesen.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
"Te is körítesz, ha kell, akár bevallod akár nem." Gondolom lány vagy.
Érdekes én mindig el tudtam mondani a lánynak, hogy éppen most miért nem akarok vele járni, mert nem szimpatikus, nem jön be külsőleg vagy idegesit benne valami vagy csak szimplán nem akarom. Szarul eset neki? Lehet. De ha köntörfalaznék akkor meg én lennék a szemét, mert mondvacsinált oknál fogva pattintottam le, meg én sem érezném jól magam. Az igazságból még soha nem volt probléma, a hazugságlufi meg egyszer eldurran és akkor...
Az igazság az, hogy szerintem mindenki levágja, hogy mit takar a ' csak legyünk barátok ' szöveg.
Egyszer volt, hogy ezt mondtam, de akkor ő akart többet pedig én a legelején is elmondtam, hogy nem akarok semmit. Aztán csak annyit írtam neki, hogy barátok maradhatunk de több nem. De neki ez is fájt, amit írtam. csak a fiúk tudnak ebből (vagy néha lányok de úgy vettem észre leginkább fiúk) nagy ügyet csinálni. Ha nekem mondják az igazat? mondják, tanulok belőle. Ha csak annyit mondanak, maradjunk barátok- rendben. De ezt tudom, hogy ő sem gondolta komolyan, akkor én miért gondoljam komolyan. Tudom mit takar ez a szöveg és ennyi.
Nem ringatom magam álmokban, hogy talán.
Persze a legelején nehéz lehet, lehet érzékenyek vagyunk az ilyen lekoptatós szövegekre, de aztán megbékélhetnénk már vele, mert a gyűlülközéssel úgy sem érünk el semmit.
Mint írtam kaptam már én is , sőt tudjátok én hogy kaptam meg ezt? Azt mondta nekem, hogy szerinte jól nézek ki, aztán a hátam mögött összejött a régi barátnőjével, és aztán meg egy közeli ismerősöm által kiderült, hogy nem is tartott olyan jó csajnak. Akkor ezek szerint kedves kérdező, nem csak a lányok ilyenek! Hidd el , te is meg azok is akik szerint csak a lányok csinálnak ilyet, hogy a fiúkat sem kell félteni! TAnultam már én is kb ugyanannyit a fiúk felszínességéről is. ők is úgy kerítenek ahol tudnak, de előbb utóbb mindig kiderül az igazság. Csalódtam bennük, de még is tudom, hogy nem mindegyik ilyen! Mert egyszerűen nem mondhatom rá, az összesre, holott az összeset nem is ismerem, hogy mind ilyen lenne! Adok esélyeket, magamnak is, másoknak is. Mint írtam tanulni kell mindenből, az élet ebből áll.
Nem kell ráfogni senkire, és semmire, hogy te azért leszel olyan amilyenné téged formál a környezet. Nem , ez nincs így! Olyanná válsz, amilyenné te magad teszed saját magadat! Ahogy gondolkodsz magadról, az leszel.
Nem tudsz rajta változtatni? De tudsz, csak minden akarat és hit kérdése nem több.
ahogy így leírtad elég szemét viselkedés ez egy lánytól.
Te a nincs ló jó a szamár is kategória vagy.
Felesleges utána koslatnod.
Az a lány, aki tényleg akar valamit a pasitól, az nem így viselkedik. Ő jódolgában azt sem tudja mihez kezdjen vele.
Legközelebb mond meg neki, hogy unod a banánt, meg ,hogy ilyen csélcsap nőszemély, neked egy rendes lány kell és kész. Tiltsd le msnről, facebookról...stb.
Azt azért elmondom, mindegy jó tanácsként, hogy az a lány ,aki mással is flörtölget mialatt kapcsolata van, az hozzád sem lesz oly hűséges és odaadó, csak annyira, mint az előző kapcsolatához. Ha valaki igazán szeret ,akkor tudja kit válaszon, és tudja mi a következménye a botlásnak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!