Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemetek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemetek a nők?

Figyelt kérdés

szóval ahelyett, hogy a szemedbe mondanák, hogy nem tettszesz, sz@r alak vagy, utállak, nem bírom a p0fád... stb .

Szóval ahelyett azt mondják, hogy legyünk barátok.

szerintem ez sokkal sz@rabb, mert így a férfit még mindig hagyják reménykedni, meg hagyják, hogy álomvilágba kerüljön és higgyen még abban, hogy lehet valami. Aztán néhányan úgy tesznek, mintha tényleg barátok lennének, álmodoznak a csajról, reménykednek, és ezzel hihetetlenül sok időt vesztenek.

Ha megmondanák kerek perec a dolgokat, akkor legalább az ember egyértelműen tudná, hogy mi a pálya.

Ez azért van, hogy ne érezzék azt, hogy megbántottak valakit? nem tudják, hogy csak ártanak ezzel és még mélyebbre taszítanak a reménytelenség bugyraiban?

Már abban is kételkedek, hogy normális vagyok-e , hogy ilyen kérdést felteszek. legbelül kezdek gyűlöletet érezni az összes nő iránt.

Más férfi is vélekedik így? Vagy csak én? Lehet ez miatt a sz@r hozzáállás miatt nem volt még senkim? Most mit tegyek? félek, hogy egy nőgyűlölő aberrált sorozatgyilkossá válok, aki kuurvákat gyilkol , majd megerőszakolja őket :S:S:S:S:S:S:S

Segítsetek ! Segítségre szorulok! Bekattanok teljesen.

2011. aug. 14. 18:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%

Neked pszichológus kell, sürgősen!

Gyógyítsd ki magad!

Beléptél egy rossz, negatív körbe, ha most azonnal nem teszel ellene később még nehezebb lesz a szabadulás, és a változás! Úgyhogy gondolkozz úgy, hogy a jövődet is megalapozd ezzel. Azzá válsz később, amilyen most vagy!

És amilyen most vagy, hidd el nem olyan jó, mint ahogy azt te gondolod, hogy majd hazugságokkal" boldogan fogsz " élni mert akkor majd a lábaid előtt fognak heverni..Francokat! Sosem leszel így boldog. De végül is te tudod, nekem oly mindegy, hogy a te életed hogy b@szod el, vagy saját magadat.

Ha meg nem zavarna ez az egész dolog, a kérdést sem tetted fel. Legalább felismerted, hogy nem stimmel valami. Ez egy jó pont. CSak így tovább.

2011. aug. 14. 19:25
 12/30 A kérdező kommentje:

Az önbecsülésem? hehe, már rég eltűnt.

Ne haazudjak? minden ismerősöm, akinek van barátnője, ilyen-olyan indokkal hazudik neki. én nem tettem, nincs barátnőm. talán ezért nincsen, talán már 10 éve küzdök valami mentális problémával, amit nem vettem észre. Talán gyerekkori trauma okozza mindezt nálam. Talán az elbaszott szigorú neveltetésemnek köszönhetem mindezt az egészet és a szánalmas hozzáállásomat. Nincs pénzem pszichiáterre vagy pszichológusra, dilibogyókra meg pláne nem akarok költeni. Kell lennie valami megoldásnak a problémámra, de nem tudtam egyedül rájönni hogy mi az. most 22 éves vagyok. egyre erősebb bennem az érzés, hogy változtatnom kell , de már nem sok alternatívám maradt azt illetően, hogy milyen irányba változzak

2011. aug. 14. 19:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell dilibogyó, csak elmenni. Ha nem ér meg annyit, akkor szenvedj mert tudod mindig az olcsóbb" megoldást válasszák a rosszabb utat, ahelyett, hogy inkább javuljanak.

Tudod mint amikor mondják, hogy jaj egészség életmód olyan drága. De azért megveszik a cigit, meg az alkoholt..;)

Ha gyerekkorodból való ez a gondolkodás, akkor már meg is van egy kezdő út. Én is sok mindenre rájöttem, hogy miért lettem ilyen amilyen, csak gondolkozni kellett. És mióta rájöttem, változtattam is rajta, és sikerült.

Az, hogy az ismerőseid hazudnak a barátnőjüknek az őket minősíti. Egy normális EMBER sem akarná azt, hogy az elvileges párjáról kiderüljön, hogy szanaszét hazudta a fejed a kezdetektől az utolsó percekig amíg kiderült..

De ha a te a barátaid példája után akarsz menni akkor túlzottan befolyásolható vagy, és mások után mész." Saját" gondolatod is tőlük szerzed? Vagy magadtól is eltudsz igazodni az útvesztőkön?

De ha így lenne, akkor nem tetted volna fel a kérdést.

2011. aug. 14. 19:39
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

De helyette inkább megveszik a cigit..

kijavítva..

2011. aug. 14. 19:44
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
Te még nem tudod a titkot, amit minden sikeres nő és férfi tud.
2011. aug. 14. 19:56
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

"azért mondják ezt, hogy ne kelljen bűntudatot érezniük a megbántás miatt."

Gratulálok, megválaszoltad a saját kérdésed. Csak ezért csinálják. Ha volt már kapcsolatod, akkor hányszor kért már tőled bocsánatot nő? Ha ő is volt a hibás, végül úgy alakult, hogy mégis te kértél bocsánatot. Ismerős? Nyugodj bele, hogy a nők képtelenek vállalni bármiért is a felelősséget vagy bevallani, hogy tévedtek. :)

Nem kell kiakadni és hülyeségeket mondani. Az "ellenséget" a saját fegyverével lehet a legegyszerűbben legyőzni. Mivel nem számit rá. Ha felkelted egy lány érdeklődését és bevágod, hogy legyünk barátok...le fog esni az álla, duzzogni fog egy ideig, fel se fogja majd mi a szitu, aztán mindent meg fog tenni, hogy összejöjjetek. Nem keresed, leszarod futni fog utánad, ésatöbbi. Mindennek csináld az ellenkezőjét, mint amit alapesetben csinálnál egy nővel és osztatlan sikered lesz. Nekem elhiheted. :)

2011. aug. 14. 20:07
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
Pont azért mondják, hogy ne érezd magad szärul. A közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem kellemes dolog valakit visszautasítani.
2011. aug. 14. 20:17
 18/30 anonim ***** válasza:
61%

baromira egyetértek! nincs annál undorítóbb, szánalmasabb dolog mint amikor egy nő-lány nem tudja-meri-akarja kimondani azt, hogy nem kellesz és kész!

remélem az összes ilyen lányt orrba-szájba megszivatják.

egyenesség-korrektség! nem ártana lányok!

a sorozatgyilkos marhaságot inkább nem kommentálnám...

2011. aug. 14. 20:18
 19/30 anonim ***** válasza:

""azért mondják ezt, hogy ne kelljen bűntudatot érezniük a megbántás miatt." "

Nem , azokat a dolgokat azért mondják, mert úgy is gondolják, hogy elég ha csak barátok maradtok.

Mi ebben az olyan felfoghatatlan? Honnan tudod mit gondolnak rólad? Ha annyira érdekel, akkor kérdezd meg tőlük, hogy mikor ezt mondják akkor mit gondolnak valójában?

Te is körítesz, ha kell, akár bevallod akár nem.

Mindenki néha úgy mondja el a dolgokat, hogy a másikat ne bántsa meg vele. Azonban az nem feltételes ok, hogy közben nem! éreznek bűntudatod. Nem tudhatod , hogy mi zajlik benne. Csak a te agyadból pattannak ki a dolgok, nem vetted még észre. Magadnak gyártod a rossz érzéseket, a negatív gondolatokat a nőkkel kapcsolatban, rajtad áll mivé változtatod őket. vagy tanulsz belőlük vagy meglátod a másik oldalt is és nem veszed úgy a szívedre , vagy leszel egy frusztrált nőgyűlölő sorozatgyilkos állat. Mint ahogy írtam, ami nem öl meg megerősít, lehet tanulni a hibáinkból és azokat előnyünkké kovácsolni csak tudni kell hogyan és mikor, és ez nem egyenlő azzal, hogy hazudozni kell. Csak kellő önismerettel rendelkezel ahhoz, hogy eltudj igazodni a kapcsolatok, és az élet terén. Nem olyan nehéz , mint hiszed. De sokan tényleg a legegyszerűbb megoldást válasszák, mintsem rálépjenek a változás útjára. Ha úgy vesszük te is inkább maradsz ebben a rossz, megrögzült negatív spirálban, mintsem vennéd a fáradtságot és az összes hitedet, türelmedet, hogy változtass a gondolkodásodon. Akadályok mindig is lesznek, főleg akkor mikor végképp eldöntötted, hogy változni akarsz. De azok az akadályok pontosan azért lépnek az életedbe, hogy változtass rajtuk. Tudod, ha rálépünk egy rossz ösvényre, nehéz lesz a változás, még nehezebb lesz rajta túllépni, ezért jönnek majd az akadályok, de ha átléped őket majd meglátod, hogy sokkal könnyebb lesz onnantól minden! És ez mindenkinél így van, aki megélte ezt. A sötétségben látjuk meg a fényt, és aztán jössz rá mindenre.

Tudod, mit írtam az egészséges életmódról. Az rád is jellemző. Én változtattam, és örülök neki, hogy nem lettem egy negatív h.ülye gyerek. Bár én lány vagyok, én is kaptam visszautasítást, értek csalódások, de megtanultam nézni az érem másik, pozitívabb oldalát is, hogy miért történtek a dolgok. És bevallom, hogy örülök, hogy megszabadultam tőle. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben is, és ez meglátszik rajtam, meglátják mások is.

2011. aug. 14. 20:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kérdezőt akarom védeni de lányok! Amikor valakinek azt mondjátok hogy "Legyünk barátok", ti komolyan azt hiszitek hogy azzal hogy barátok lesztek a srác is elégedett lesz?
2011. aug. 14. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!