Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ez? Beleszerettem volna a másik fiúba?
17 éves lány vagyok. Sosem volt még kapcsolatom, de az utóbbi időben nagyon jóban lettünk egy fiúval. Kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és úgy néz ki, nincs sok hátra, hogy összejöjjünk.
Tegnap viszontláttam egy rég nem látott ismerősömet, akivel igazából sosem voltunk különösebben jóban, de tegnap hosszan elbeszélgettünk. Aztán mikor este hazaértem folyamatosan a beszélgetés járt a fejemben és folyamatosan előttem volt az arca. Amikor beszélgettünk és most sem érzem, hogy vonzódnék hozzá, illetve inkább nem vagyok biztos benn...De az majdnem biztos, hogy egészen elbizonytalanodtam a másik fiúval kapcsolatban, akivel teljesen beleéltem magam, hogy összejövünk, de már valahogy nem is vagyok olyan lelkes. Már nem is látom olyan elképesztően jóképűnek őt és a tegnapi chatelésünk sem hozott úgy lázba, mint máskor. Bele lehet szeretni valakibe úgy, hogy nem vesszük észre, vagy inkább egy pillanatnyi fellángolásról van szó és hamarosan vissza fognak térni az érzelmeim az először említett fiú iránt? Tudom, hogy ti ezt nehezen tudjátok megítélni így ismeretlenül, de mégis mit gondoltok? Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem beszélgess még mind a kettővel. Aztán majd meglátod, hogy ki vonz meg ki nem. Nem kell rögtön dönteni, ismerd meg mind a kettőt jobban.
19/L
Ezt nem értem.
Hol van az a határ hogy innentől kezdve "járunk", addig meg csak beszélgetünk?
Ki mondja meg, mi legyen?
Lépett bármelyik is az irányodba, fogta meg a kezedet, lenyomta a nyelvét (vagy mást) a torkodon?
Te próbáltál már lépni?
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!