Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megláttok egy szép lányt, mi az első gondolatotok róla?
Figyelt kérdés
Hogy le akarjátok fektetni, vagy mégis mit?! :D
Lemeritek szólítani, vagy csak itt olyan nagy a szátok?
2011. aug. 13. 23:40
11/13 anonim válasza:
Az, hogy szép. :) De érdekes, mert én először hosszú távon szoktam gondolkodni ilyenkor, hogy vajon milyen lenne vele élni, közös élményeket szerezni általános vonatkozásban is (beszélgetés, utazgatás, bulizás). Aztán jönnek a részletek, hogy jajjj de nagyon meg***nám.
12/13 anonim válasza:
Arra, hogy biztosan felsőbbrendűnek hiszi magát a külseje miatt és, hogy vajon mekkora ribanc lehet, aki persze az első próbálkozásnál játszaná az elérhetetlen, "de hát én nem olyan" vagyok lányt. Ilyenkor még jobban megbasznám, hogy utána felé se nézzek többet.
13/13 anonim válasza:
Idézem: "Hmmm.."
Első és utolsó gondolat. Maximum konstatálom, hogy létezik, meg hogy tán szép, azt' ennyi. Mikor nem volt barátnőm sem gondoltam mást, mióta pedig van, pláne. Mondjuk eleve nem nagyon szoktam verbalizálni a gondolataimat, az meg, hogy elképzelem bárkiről, hogy dugom, alpári és gusztustalan dolog, ezért nem csinálom.
Aki nem hiszi, járjon utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!