Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyebár az első, amit megnézünk a másikon, az a külseje. Ha valaki nem túl szép, akkor már nincs is esélye, jó első benyomást tenni egy másik embernek (úgy, hogy még nem beszéltek)?
Nyilván valamennyi esélye van rá az olyanoknak is, akik nem épp a "tökéletesség illúziójában" tetszelegnek. De lássuk be, a szépség jól esik a szemünknek, jó ránézni, ilyet választunk, a piacon sem a fonnyadt, hibás, piszkos zöldséget, gyümölcsöt veszed meg, igaz?
Tudod, külső megfog, belső megtart, örök érvényű igazság.
Ha valakinek nem tetszik a külső, az nem "megy be" a belsőért, ami elég felszínes, de sztem ez korral és tapasztalattal arányosan változik. A sok tini is rájön majd arra, hogy igenis vannak sokkal fontosabb dolgok is, mint a külső, hiszen a szépség nem tart örökké.
Utolsónak:Hát igen, ezért sajnálom a nemolyan szépeket, mert nekik nehezebb partnert találni. De hát az ember nem tehet arról, hogy milyennek született:(
Köszönöm a válaszokat!!
A nincs semmi külső tulajdonsága, ami megfogna, akkor villantson valami más extrát. Ha elmond egy jó viccet, vagy olyan a társasága, hogy jól érzem magam mellette, akkor kevésbé számít a külseje.
17/L
20:45
És erre mikor jönnek rá? Én 17 vok, fiú, erre már nagyon régen rájöttem, de sokan még nem. Most várjak még 4-5 évet mire találok olyan lányt, aki korban is jó, és már erre rájött?
nem olvastam végig a válaszokat, de leirom hogy én mit gondolok
nekem már volt olyan srác akire ránéztem és mondtam is magamnak, hogy én vele sosem jönnél össze , mert egyszerüen nem az esetem.De aztán meg beleszerettem, szóval van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!