Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek fontos hogy egy nőnek milyen a melle?
Figyelt kérdés
Ha lenne 1 lány,nagyon csinos,szép,szimpatikus és össze jönnétek vele.Sőt bele szeretnétek.Oda kerül a sor hogy szeretkezzetek és meglátod hogy a lánynak szinte nincs is melle...és mondjuk még az a pici lóg is.:D eddig nem lehetett észre venni mert szivacsos melltartóban volt,az is kitömve.xD De amugy minden más jó és szép a lányon,és tök jó feneke van...ez mennyire zavarná egy férfit??2011. aug. 13. 20:07
1/9 kixy93 

válasza:

Nekem is kis mellem van..:( és a barátom imádja :) Nem mindenki a nagyra bukik, ez hülyeség..
Nem bukik minden csaj az izmos pasikra például, hanem valaki a vékonyabbakat, esetleg szálkásakat szereti, szerintem ez is ugyanaz!:)
2/9 anonim 

válasza:

ha valaki szeret nem a melledért szeret :) és elfogad úgy
3/9 anonim 

válasza:

teljesen mind1 milyen, néhány kikötéssel: legyen tartása :) és ne legyen parízer (értsd: nagy mellbibmó :S :S :S)
kicsi-nagyon nagy... nem számít
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem a melled is okés ,csak minden lánynak kell valami amivel elégedetlenkedhet. Nem ezért fog elhagyni. Meg strandon úgy is levágós.
6/9 anonim 

válasza:

Sztem a kismell-nagymell nem játszik akkora szerepet mint pl. a kisfarok-nagyfarok probléma.
7/9 anonim 

válasza:

pigmenthiányos mell :S szerencsére csak strandon láttam, nem testközelből...
8/9 anonim 

válasza:

Ha nektek nem elég a 14 centis bráner, akkor nekünk sem elég a kis mell.
9/9 anonim 

válasza:

A méret nem fontos csak az, hogy természetes mell legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!