Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belezúgtam, de nem tudom elfelejteni, próbáltam, de hozzá hasonlót sem találtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Olyan egyedi a személyisége, kisugárzása, hogy állítom, hogy még egy olyan nincs. Ő lett az "ideálom" és hiába közelednének felém én állandóan hozzá hasonlítgatom az embereket..
Ha lehet normális válaszokat!
2011. aug. 13. 15:47
11/15 anonim válasza:
pasiból vagyok én is. nem fog kilépni egy 4 éves kapcsolatból, ha úgy általában jól megvannak. ami a jeleket illeti: ez egy olyan játék, amiben csak Te sérülhetsz. nyílván imponál neki, h oda vagy érte, és élvezi a helyzetet (ez nem gonoszság, csak a mi gyarlóságunk :) ) erre viszont ne alapozz soha.
12/15 A kérdező kommentje:
Nem is alapozok. Tudom, hogy imádja a barátnőjét, de olyan jól esik.
Amúgy köszi mindenkinek a választ :)
2011. aug. 13. 16:04
13/15 anonim válasza:
Hány éves vagy hol laksz én is így érzem talán együt könnyebben felejtünk
14/15 A kérdező kommentje:
:DDDD Bocs, de nem :)
2011. aug. 13. 17:46
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyenem. 4 évig tartott mire elfelejtettem.
Azt hittem nincs még egy ilyen ember a világon. Erre az év elején belefutottam egy ugyanolyanba. Hát persze, hogy besz@ptam.
Most ugyanígy, mint te, próbálom elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!