Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez forduljak segítségért? 23/f
eddig minden lány azt mondta: legyünk inkább barátok. ez az oka. nyilván velem van a baj, ha már 10.szerre ugyanazzal a szöveggel kikosaraznak, akkor nyilván rosszul csinálom a dolgokat. De mi ez a szöveg, hogy legyünk barátok? ennél szarabbat nem is mondhatna egy csaj sem. inkább mondanák, hogy: nem bírom a pofád, undorító vagy. legyünk barátok jelentése: nyáladzhatsz rám nyugodtan, de sosem kaphatsz meg.
Már nincs kedvem tovább próbálkozni, nincs hozzá már önbizalmam. a sok baráti ajánlat teljesen lehangolt.
amúgy halak a horoszkópom
Ugyanolyan helyzetben vagyok 22 évesen, mint a kérdező, de én nem tudok lányokkal beszélni sem, mert átmegyek kukába a közelükbe. Éppen ezért egy lány barátom sincs, szórakozóhelyekre meg főleg nem merek lemenni.
Mikor egyszer megfogta egy lány a kezem az iskolai előadás után a meghajlásnál, egyből feljebb ment a pulzusom, vérnyomásom és majdnem elájultam.
Így hogyan ismerkedhetnék meg lányokkal?
Mindenesetre a kérdezőnek sok sikert kívánok a csajozásban! :)
Jajj srácok:/ fel a fejjel, nem kell félni. :)
Ha mást nem ismerkedjetek a neten.. mondjuk chat.hu, vagy valami társkereső oldal..love.hu..akármi:)
Ha egy lánnyal már heteken keresztül beszélgetsz és találkoztok biztosan nem fogod magad kínosan érezni :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!