Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig elrontom, pedig magamat adom. De miért?
Ha már udvarolnak, biztosan szép a külsőd, szép lány vagyok.
Lehet, hogy ott kezdődnek a gondok, amint megszólalsz. Nagyon-nagyon sok oka lehet annak, hogy valaki kiábrándul a másikból. Lehet az egy "heee"-zés, trágár szavak a nőtől, kellemetlen lehelet, izzadtságszag, koszos körmök. Lehet, hogy azzal van gond, hogy nem tudsz elmondani értelmesen egy mondatot, vagy folyton vihogsz (nem nevetsz). Az is lehet, hogy idiótán nevetsz, és hangosan, zavarba ejtően. Lehet, hogy folyamatosan pörög a nyelved, darálod a szavakat, már-már érthetetlenül. Lehet, hogy be sem áll a szád, és minden f*szságról képes vagy beszélni megállás nélkül, holott senkit nem érdekel...
És a többi. Nem tudom, hogy az előbb írtak közül bármelyik vonatkozik-e rád, mivel nem ismerlek, nem láttalak, így csak leírtam a leggyakrabban előforduló kiábrándító eseteket... Ha írsz egy kicsit többet magadról, akkor lehetséges, hogy tudunk segíteni.
Szép napot!:)
Az igazi párodat nem fogja zavarni, ha "vihogsz" vagy ha sokat beszélsz. Engem pl. nagyon idegesítenek egy lány szájából a cs-s betűs szavak :D
Meg ha egy lány "csá" vagy "cső"-vel köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!