Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik lenne a jó döntés? (bőv. Lent)
Szóval van egy lány, akit nem ismerek és ő sem engem. Egyik ismerősöm mondta, hogy abba a pesti suliba fog jönni, ahol most mi leszünk a végzősök.. És szeretném megismerni! A 2 változat közül melyik lenne jobb?
A) Bejelölöm Facebook-on és ha elfogadja, akkor ott beszélgetünk sulikezdésig.
B) Megvárom a sulikezdést, és "elkapom" valahogy.. :D
Csak az a gond a B-vel, hogy mi van ha másnak is meg fog tetszeni.. Ezért találnám jobb ötletnek az A-t, csak hát kérdéses, hogy utána nem fog-e tartani a találkozástól, remélem értitek mire gondolok :)
Köszi!
18/F
Egy multinál dolgoztam, amikor megláttam egy pasit, és beleszerettem. Tudtam a nevét, ő nem ismert, nagyon nagy cég volt, külön épületben dolgoztunk. Írtam neki emailt egyszer, hogy hallottam, levágatta a haját. Ebből elkezdtünk dumálni, hetekig csak leveleztünk, aztán msn, és csak utána taliztunk.
Ma a férjem, és 5 hónapos a kisfiunk. :)
Én biztos bejelölném.
27/L
Ezek után én már nem.
Gondolod már pasira nem úgy hat mint rám, hogy lett az az 5 hónapos kis fiú?
Nem igazán értelek, kedves utolsó.
4 év után csak szülhetek már gyereket a férjemnek, nem?
Tőlem két nap után is szülhetsz.
Én azt mondtam hogy egy gyerek a távoli jövőben is könnyen elveszi a kedvét egy "18/F"-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!