Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mennyire számít ha egy fiúnak kicsit "csorbák" a fogai?
Fogszabályozó lesz bár kicsit elkéstünk vele...
Azt szeretném megkérdezni hogy mennyire számít ez a lányoknál?Nem nagyon volt még barátnőm és nem tudom hogy fogok-e tetszeni nekik:S
muhaha nekem már csak éjszakai kell :PPPPP alsó felső fogsor , összesen 2 év szenvedés utánnnn:D
14/F
Anno a fogorvos kért egy napot tanulmányozni a röntgen felvételemet, annyira kuszák a fogaim :D ott azonnal nem tudta elképzelni mit csináljon...
Ja, és halál mindegy Apa...
Köszönöm a gyors válasz adásokat:) Pénztárca nem nagyon engedi:) De amúgy 1 év nappali és már vége is,csak gondoltam megkérdezem,nem az a visszahúzódó srác vagyok csak mégsem akarok úgy odamenni egy lányhoz hogy ki tudja mit gondol rólam...(undorodik vagy nah...)
amúgy nem az a kiálló tehát türhető de engem zavar és kitudja hogy melyik lányt zavarhatja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!