Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Mennyire számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mennyire számít ha egy fiúnak kicsit "csorbák" a fogai?

Figyelt kérdés

Fogszabályozó lesz bár kicsit elkéstünk vele...

Azt szeretném megkérdezni hogy mennyire számít ez a lányoknál?Nem nagyon volt még barátnőm és nem tudom hogy fogok-e tetszeni nekik:S

2011. aug. 12. 00:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van akinek nagyon jól áll. Ha kicsit ferde nem gond. De ha kilóg, akor az elég para. Amúgy számít sztem a megjelenésben, meg az állásinterjúkon, de ha téged szeretnek sztem elhanyagolható.
2011. aug. 12. 00:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Soha nem késő, hogy legyen fogszabályzód.
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz valakit nem a fogát nézi a másiknak :)
 4/11 anonim ***** válasza:

muhaha nekem már csak éjszakai kell :PPPPP alsó felső fogsor , összesen 2 év szenvedés utánnnn:D

14/F

2011. aug. 12. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Anno a fogorvos kért egy napot tanulmányozni a röntgen felvételemet, annyira kuszák a fogaim :D ott azonnal nem tudta elképzelni mit csináljon...

Ja, és halál mindegy Apa...

6/11 anonim ***** válasza:
amúgy meg nehezebb fogszabályzó nélkül, de megéri...
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak úgy megjegyzem, ha valakinek fogtorlódása van, és gyerekkorban van fogszabályzója, akkor a fogsora 18-20 éves kor körül megint "összekuszálódik" amikor kinőnek a bölcsesség fogak.
2011. aug. 12. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, nekem kimondottam bejönnek a kicsit csorbább fogú srácok. Egyeseknek nagyon jól áll, csak légy velük magabiztos. Ha nem megy, akkor pedig próbálkozz a fogszabályzóval, ma már sokféle módszer van! Akár pár hetes, nem túl feltűnő, ha megengedi a pénztárcád!
2011. aug. 12. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Valakinek sokat számít a fog-mosoly stb...de valakinek meg ez tetszik...ettől ne érezd magad sz@rul,attól még lehet barátnőd :)
2011. aug. 12. 00:13
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válasz adásokat:) Pénztárca nem nagyon engedi:) De amúgy 1 év nappali és már vége is,csak gondoltam megkérdezem,nem az a visszahúzódó srác vagyok csak mégsem akarok úgy odamenni egy lányhoz hogy ki tudja mit gondol rólam...(undorodik vagy nah...)

amúgy nem az a kiálló tehát türhető de engem zavar és kitudja hogy melyik lányt zavarhatja:)

2011. aug. 12. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!