Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az informatikusok tényleg nehezebben ismerkednek, találnak párt? És jellemileg kicsit furcsák.
Igen.
Ritkábban mozdulnak ki, és mivel az infó is reáltárgy, racionálisak. Tehát könnyen előfordulhat, hogy nincsenek közös témáik egy nem kocka emberrel. ;)
Kicsit furcsák... Szerintem különlegesek. Illetve hozzám nem is való átlagos(normális) pasi, mivel én sem tudok az lenni. Próbáltam már olyannak mutatni magamat, mint amit a külvilág elvár tőlem, de nem sikerült...Akkor nem voltam igazán önmagam, és ha önmagam nem lehetek, ki lennék?
Kicsit dilibogyó vagyoook. :D És gyakran megszáll az 5 perc, ami napokig is eltart akár! ^^
Nekem nem az számít, hogy valaki a péntek esti party-ról, egy focimeccsről, vagy a League of Legends-ről beszél, csak érdekesen adja elő! <3
Amúgy pont egy kockába vagyok szerelmes...Egy nap 25 órát is a gép előtt ül(na jó, csak 12-t), mégis imádom. MOndjuk nem járunk.
Játékban ismertem meg, cirka 440 km-re él tőlem, és 2 éve szeretem. <3 Teljesen odavagyok érte, awh *.*
Tehát nehezebben ismerkednek, de nem lehetetlen ;) ^^
16/L
INFO: angol szó jelentése 'információ', vagyis egy adott ogalom objektum egy egyéb dologról bármiféle olyan valós adat amellyel gyarapítjuk meglévő ismereteinket
(Ez a 16 éves cuki szerelmes lánynak ment :) )
Oké, oké. Én azért nem vagyok annyira benne az informatika témakörben, kicsit kocka vagyok, de nem több xD
Ő viszont ezt tanulja a suliban, programozó lesz. Emellett játszik is, de a munkája és géppel kapcsolatos lesz. Na :D
16/L
Én meg nem írónak készülök, hogy olyan jól tudjak fogalmazni, igaz engem is idegesítenek a hirtelen témaváltásaim, vagy amikor nem arról beszélek, amiről kellene, és próbálok róla leszokni. De legalább ismertettem valamilyen szinten(mentem a menthetőt :P), hogy milyen lányoknak tetszenek az informatikusok(és kockák...). Többek között persze ;)
Megint 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!