Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány évesnek nézek ki? (kép)
Figyelt kérdés
A legtöbben eltévesztik az ismerősi körömben. Egyébként nem vagyok cigánylány, csak a kép minősége. :/
Hány pontot adnál 1-10ig?
2011. aug. 10. 23:21
61/105 anonim válasza:
13 vagy és ge.ci jól nézel ki!
62/105 anonim válasza:
Miért, egy ge.ci jól néz ki? Láttál te már olyat? Engem az valahogy taszít.
De te szép vagy :D
63/105 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) amúgy anyummal voltam kint, és anyumtól kérdezte meg amikor egy eladó ismerősömnek vittem valamit, amit a büféből rendelt. és akkor kérdezte meg anyumat.
2011. aug. 11. 19:54
64/105 anonim válasza:
Ennyi udvarlód szerintem még nem akadt egyszerre :D válassz egyet közülünk (engem, engem) :D
16/F
65/105 anonim válasza:
15 évesre tippelnék a kép alapján. És 10ből csak 3.
66/105 anonim válasza:
10ből 8, de csak azért, hogy nehogy elbízd magad :)
68/105 Loller válasza:
17! és szerintem nagyon rosz a kép, elmosódott meg hasonló...
Kép: 3/10
viszont ha az ízlésemet nem számítom
6/10
69/105 A kérdező kommentje:
értem :) köszi.
És LÁNY vagyok xD
2011. aug. 14. 19:09
70/105 anonim válasza:
Ismerek egy csajt 36 évesen néz így ki... bár a sötét háttér mega semmit nem érő kép miatt lehetetlenség megmondani. Ezek a képek amiket belinkeltél semmit nem érnek , nem is értem mit pontoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!