Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hány évesnek nézek ki? (kép)
A legtöbben eltévesztik az ismerősi körömben. Egyébként nem vagyok cigánylány, csak a kép minősége. :/
Hány pontot adnál 1-10ig?
Furcsa,hogy ha cigányokról van szó az emberek egyből belázadnak meg lehordják őket mindennek,most pl itt az interneten,névtelenül(mert ugye így nagyon egyszerű)!!
De szemtől szembe mindenki csak kussol,mert bevannak sz@rva,
hogy összeverik cigányok!!!
Most ezért le lehet pontozni,de szerintem vannak normális cigányok is,tapasztalatból mondom!!!
Nem kell őket általánosítani,olyanok amilyenek!!!
Nagyon sok köcs.ög van tényleg,de ezt a szemükbe mondjátok ne itt kezdjetek el vitázni!Tök szánalmas!
Nekem ha bajom van vkivel általában a szemébe mondom...
A másik meg nem mind1,h mit ír a kérdező?Nem is az a lényeg,hogy nem cigánylány,hanem az,hogy hány évesnek néz ki,mert ez volt a kérdés!!!
Én már válaszoltam,amúgy azt is bírom,hogy ha képet linkelsz magadról és mondjuk fiatal vagy,mert én is linkeltem már!!Egy csomóan csak azt tudják írni,hogy
"minek sminkeled magad"
"úgysem vagy már szűz"
"nem sokára terhes leszel"
vagy "szolis Qrva vagy!!!"
Úgyhogy ennyit erről,szerintem meg nagyon szép lány vagy
és nem is vagy túl festve a képen!!!Ez így épp igényes!
A féltékeny emberekkel meg nem kell foglalkozni ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!