Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a "kiélés" nevű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a "kiélés" nevű jelenségnek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kínos, de 20 éves én fiú létemre nem akarok össze-vissza kefélni, hanem képes lennék leélni az életemet egy rendes, kedves, megértő lánnyal (aki persze tetszik is). Tehát nem érdekelne milyen mással, ha végre találnék egy barátnőt aki elfogadna, őszinte lenne és szerelmesek lennénk egymásba, akkor én nem akarnám otthagyni. Nem hiszek abban, hogy egy kapcsolat "unalmassá" válhat, merthát szerintem egy kapcsolatnak nem az izgalom a lényege, hanem két ember őszinteségén és szeretetén/szerelmén alapuló együttléte.
2011. aug. 10. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A szükségből kovácsoltok erényt, az a baj.

Szeretnél te egyéjszakás kalandot, csak nincs kivel.

Én is így voltam, de nem próbáltam hazudni magamnak.

34/F

2011. aug. 16. 16:22
 12/19 m4su válasza:
Alapvetően nincs ezzel baj, mert ha mondjuk (szemben a többséggel) az ember 30 éves kora előtt akar gyerekeket (ami egészségügyi szempontból nem egy rossz döntés, férfiaknál sem), akkor már két gyereknél is az mondjuk 27 éves korban jelenti az elsőt, addigra meg azért illik rendesen megismerni az anyjukat, akit előfordulhat, hogy nem találsz meg elsőre. Ha a kapuzárási pánik (ahogy írták is korábban) nem talál meg később, vagy leküzdöd, akkor semmi gond nincs.
2011. aug. 16. 16:30
 13/19 anonim válasza:

A kiélésnek szerintem az a lényege, hogy valaki ráfoghassa erre foghassa rá, hogy kurv@, meg hogy megcsalta a párját(mert ő még nem élte ki magát)

17/L

2011. aug. 16. 16:31
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

Az az értelme, hogy rengeteg különböző lányt megismersz és szépen lassan rájössz, hogy neked milyen külső-belső női tulajdonságok, illetve milyen vérmérsékletű, életstílusú, gondolkodású stb. lányok tetszenek leginkább.

Így ezek alapján egy későbbi komoly párkapcsolatot már egy ilyen, számodra ideális lánnyal létesíthetsz, nem pedig kényszerből összejössz azzal, akinek éppen bejössz. Nem mellesleg szexuálisan is tapasztalt leszel és életed szerelmét fantasztikus élményekben tudod majd részesíteni.

2011. aug. 16. 16:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Én tudom milyen lányt keresek, nem kell ehhez átmennem egy csomón. És igen, megtehetném, hogy összejövök csak úgy valakivel aki tetszik meg jófej, ahogy sokan mások, mert a közelmúltban lett volna rá lehetőségem, de nekem lelkileg nem fekszik ez az egész.
2011. aug. 16. 16:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Le tudnád írni minimum 50 pontban, hogy milyen tulajdonság jön be neked egy nőben, vagy mindegy, csak nő legyen? Nem kell válaszolni. De ha tudod, mit akarsz, akkor tök jó, nem kell "kiélned" magad. Másnak meg lehet, hogy ez kell.
2011. aug. 16. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Semmivel nem jobb aki bulizósabb volt, aki "kiélte" magát, de az sem, aki nem. Egyiküknek sincs garancia, hogy megtalálja a boldogságot és hogy tartós lesz a párkapcsolata. Mit kell ezt ragozni? Nem vagyunk egyformák. Én biztos nem bántam meg, hogy sokat buliztam és ismerkedtem fiatalabb koromban és azt sem, hogy nem az első barátom lett az utolsó. Ha az első, rózsaszín ködös szerelemtől vezérelve ugrottam volna bele mondjuk egy házasságba, már megkeseredett, elvált asszony lennék. Van abban valami, hogy a tapasztalat hozzásegít, hogy tudjuk, mit is akarunk valójában. Ez sokszor nem egyezik meg azzal, amit az ideálunknak hiszünk.

De vannak, akiknek sikerül elsőre nagyon jól választani.

Úgyhogy semmi rossz nincs a kiélésben és a nem kiélésben sem.

2011. aug. 16. 17:03
 18/19 anonim válasza:
Én is idealista vagyok és egyetértek veled :) Elég undorító dolog végigmenni egy csomó nőn/férfin azzal a szöveggel, hogy "csak ki akarom élni magam, majd később megállapodok stb.".... Személy szerint primitív dolognak tartom ezt, én legalábbis nem lennék képes összefeküdni vkivel, akivel amúgy nem vagyok együtt, és összejönni sem, ha nem érzem azt, hogy ő tényleg más a szememben mint a legtöbb ember (persze még így is elképzelhető, hogy végül csalódom, de ez a téma szempontjából most mellékes). De mindenki a saját életéért felelős, úgyhogy akinek az okoz örömet, hogy "kiéli" magát, azt teszi, én ettől csak rosszul érezném magam. 20/L
2011. aug. 16. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
jaja, én is igy gondoltam.. amikor még szűz voltam, meg amikor az 1. pasimmal voltam.. ma már nem igy van, sőt kapcsolatot se akarok, pedig van 1.. :S
2011. aug. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!