Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen testű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen testű fiúk tetszenek? Mennyire fontos ez?

Figyelt kérdés
Szeretitek ha izmos egy fiú? Képsek vagytok beleszeretni valakibe a teste miatt? Milyen testalkatot szerettek?
2009. ápr. 11. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Én a mackós fiúkat szeretem.De az esze,a humora,az érzelmei fontosabbak nekem,mint az izmai.Az előzőek maradandóak,az utóbbi nem annyira.olyan,mint a szépség....elmúlik.
2009. ápr. 11. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

nekem kétfajta testalkat tetszik. Az egyik a sportos, enyhe izmokkal, és egyenes hasfallal, bár leginkább a pasi hátára bukok :D

A másik a piszkafa magas egy gramm fölösleg nincs rajtam, de azért mégis férfias, inkább amolyan "aktakukac" gyerek, ha érted, mire gondolok.

amit nem szeretek: Az izompacsirta testalkat, meg a túlzottan kövér - > tehát a két véglet.

A párom ehhez képest se nem magas, se nem izmos, se nem kövér- egyik sem- Nem számít annyira hogy néz ki, persze nem engedem, hogy elhanyagolja magát, de nem a testalkata miatt szerettem bele :D

2009. ápr. 11. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Hát a teste miatt senkibe nem szeretünk bele! Nekem a férfias kinézetű pasik jönnek be (nem a szekrényekre gondolok). Legyen jó humorú, kedves, megértő.
2009. ápr. 11. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Soha nem tudnék senkibe sem beleszeretni a teste miatt. Nekem az alapvetően robosztusabb felépítésű (széles váll, mellkas, hasfal), de azon belül semmi felesleggel nem rendelkező, kicsit-közepesen izmos srácok jönnek be. Jól megaszontam, de szerintem érthető :D
2009. ápr. 11. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

A teste miatt nem szeretek bele valakibe... max a kisugárzásába. Azonban fontos, hogy legyen izmos, ne legyen az a csontvékony gyenge fiúcska. Én azt sem szeretem, ha valaki az az agyongyúrt izomagy, aki hetente 5-6szor jár gyúrni kondiba. Tehát ne legyen túl izmos, de túl izmostalan sem.:D A legfontosabb hogy a hasa izmos legyen (a kockás hasnál nincs jobb), a kar, váll, és a mellkas. Persze vádlija is legyen...:)

Engem személy szerint a ducik nem vonzanak... csak ha minden más jó... de vannak, akiknek meg az jön be.

2009. ápr. 11. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobban a focista fiúk testalkata tetszik. Főleg a komolyabb focistáknak annyira eszméletlenül jó testük van, hogy hihetetlen:O

Nyilván nem a teste miatt szeretek bele valakibe, eddig két komolyabb kapcsolatom volt és mind a kettő iszonyat jó testű focista volt (véletlenül:D)

2009. ápr. 11. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

hát test miatt biztos nem szeretek bele,bár nálam azmár kicsit ront a helyzeten ha van rajta egy kis felesleg :S :D sőőőt :S

ha engem kérdezel a vékony(de azért ne sokkal mert az gáz ha a csajnál nagyon soványabb) magas pasikat szeretem :P

2009. ápr. 11. 23:31
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Hát figyi.. a kérdésed alapjában véve baromság (:

Max azok figyelik jobban a testalkatot, akik díszt akarnak maguk mellé, nem egy párt.

Szóval ha az üresfejű cicababákra utazol, akkor javaslom, hogy vegyél kondibérletet.

Ha komolyabb kapcsit szeretnél, akkor ezzel ne foglalkozz, annyi az egész, hogy ne hanyagold el magad és ne legyél igénytelen, mert az kiábrándító.

Amúgy nekem személy szerint a NAGYON magas és vékonyabb fiúcskák jönnek be :$$

(Barátom 195 cm (A))

2009. ápr. 12. 00:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. A test tényleg nem lényeg. Lehet ideálod, de aztán valószínű, hogy a párod nem olyan alkat lesz. Ez is mutatja, hogy ez mennyire nem számít. Ez olyan, mint azt kérdezni, hogy szőke, barna vagy fekete hajú srác az igazi. Nekem a testesebb férfiak jöttek be jobban aztán mégis egy vékonyabb, alacsonyabb férfi lett a férjem. A gyakorlatban nem számít ez, hisz mellette annyi minden más fontosabb. Mit ér egy szépen kidolgozott test, ha egyébként nem tudsz élni azzal az emberrel?
2009. ápr. 12. 02:33
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Úgy látom, hogy én leszek az egyetlen kivétel itt a lányok között. Szerintem a testnek hatalmas szerepe van abban, hogy szerelmes legyek..a szexről már nem is beszélve. Ráadásul a pasik teste nagyon sokszor árulkodik a jellemükről is.

Mindig távol tartottam magam a vékony fiúktól, akiknek beesett melle van és a lábaira fasírtot tüzhetnél:)

A tökéletesen kidolgozott testű fiúk sem jók, sportot csinálnak a szexből is..arról már nem is beszélve, hogy sakkozhatnál a hasán és szinte neked kényelmetlen ráfeküdni.

Rosszul vagyok a "csöcsös" pasiktól is, akikre jó lenne a melltartóm.

Ezeket a dolgokat leszámítva, a lényeg, hogy középmagas legyen 175-185 centi között. A teste pedig legyen arányos.

2009. ápr. 12. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!