Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavarnak titeket a bőrhibák?
Figyelt kérdés
Nem bazi nagy pattanásokra gondolok, hanem mondjuk kisebb sebhelyek stb.2011. aug. 10. 01:04
21/141 A kérdező kommentje:
hát pedig felvettelek.
2011. aug. 10. 01:32
22/141 anonim válasza:
Ehh, akkor majd leverem az általános iskolai, és gimnazista
biosztanáromon , nekem ilyet az ég világon nem tanítottak =D
De azért valld be, hogy ezt egy lánynak jobban illene tudnia, nem pedig egy fiúnak kéne megadni a választ
23/141 A kérdező kommentje:
úúristen, de gáz amit műveltek.:D
ti most komolyan arról vitáztok, hogy hányadikban tanulnak a p.csáról?! :D jesszus.
2011. aug. 10. 01:33
24/141 anonim válasza:
Most így éjjel a GyiK-on miről vitatkozzunk? :)
25/141 A kérdező kommentje:
elég röhejes. :D de amúgy 7ben tanulnak róla..
2011. aug. 10. 01:34
26/141 anonim válasza:
Arról én nem vitáztam , deeeee ez sok nekem így estefele =D
27/141 anonim válasza:
aha..:) kb ugyanúgy kéne tudni mindkettőnek a nemiszervek kül alakját és funkcionális működését....
küldj privátra MSN címet mert nekem nem jelzi,h felvettél
28/141 anonim válasza:
Unokatesóm azt mondta nyolcadikban tanulnak róla (ha jól emlékszem, én is akkor tanultam, de ebben már közel sem vagyok biztos...).
29/141 A kérdező kommentje:
külalakját, működését... Istenem, ez már tényleg beteges. :D már a 8 évesek is tudják, hidd el! :D
2011. aug. 10. 01:37
30/141 anonim válasza:
Alapvető funkcióit tudom, alakjukat ismerem, de ha mondjuk egy punci milliméterekkel eltér a másiktól, azt nekem miért kéne tudnom?=D
Arról jobb, ha a lányok tudnak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!