Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mennyire zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire zavarnak egy lány lábán a csíkok?

Figyelt kérdés
Ha értitek miről beszélek.Tudjátok ezek a terhességi csíkokhoz hasonlóak,csak nem a hason,hanem a lábon.Fenék környékén.
2010. dec. 28. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismerem az illetőt, és mondjuk strandon látom rajta, akkor nyilván szemet szúr, de normál esetben nadrágban nem látszódik, ha meg oda kerül a sor, hogy mondjuk lássam mondjuk kapcsolatban, nem zavaró, engem legalább is nem zavarna.
2010. dec. 28. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

nekem is van hasonló csík néhány helyen a testemen, mert hirtelen nyúltam meg nemzavar különösebben, meg legrosszabb esetben nem nézek oda úgy markolom az illető fenekét, simítom a combját

19/F

2010. dec. 28. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen csíkok ezek? Hallottam már róla.. de nekem nincs ilyenem..
2010. dec. 28. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
a lábadban voltál terhes? :O
2010. dec. 28. 21:30
 5/7 anonim válasza:
76%

nem b*meg a hirtelen hízás, fogyás esetén jönnek ki ezek..

a hámréteg szakad el vagy mi.XD

szerintem sem zavaró:D

2010. dec. 28. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja akkor érthetö :)

Én nem tudok hízni, akkor ezért nincs csíkom.

2010. dec. 28. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk: aki nem tudná, ezek a csíkok a terhességi csíkokhoz hasonlóak (voltaképpen azok is csak ne nevezzük már így őket) amik a testalkatban bekövetkezett hirtelen változás okoz(hírtelen fogyás/hízás, serdülő korban magasság növekedés)

Volt barátnőmnek is volt(azért vágom ennyire:) ) és az a tapasztalat hogy Titeket lányokat sokkal jobban aggaszt ez a probléma-kör, mint minket. A csíkoktól függetlenül imádtam a csaj minden porcikáját. Sőt a combját szerettem a legjobban ő meg mindig a csíkok miatt volt kiakadva. Szerintem ha elfogadod így magad nem lesz ebből gond.

DZ.^. 17/F

2010. dec. 29. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!