Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavarnak egy lány lábán a csíkok?
nekem is van hasonló csík néhány helyen a testemen, mert hirtelen nyúltam meg nemzavar különösebben, meg legrosszabb esetben nem nézek oda úgy markolom az illető fenekét, simítom a combját
19/F
nem b*meg a hirtelen hízás, fogyás esetén jönnek ki ezek..
a hámréteg szakad el vagy mi.XD
szerintem sem zavaró:D
Ja akkor érthetö :)
Én nem tudok hízni, akkor ezért nincs csíkom.
Akkor tisztázzuk: aki nem tudná, ezek a csíkok a terhességi csíkokhoz hasonlóak (voltaképpen azok is csak ne nevezzük már így őket) amik a testalkatban bekövetkezett hirtelen változás okoz(hírtelen fogyás/hízás, serdülő korban magasság növekedés)
Volt barátnőmnek is volt(azért vágom ennyire:) ) és az a tapasztalat hogy Titeket lányokat sokkal jobban aggaszt ez a probléma-kör, mint minket. A csíkoktól függetlenül imádtam a csaj minden porcikáját. Sőt a combját szerettem a legjobban ő meg mindig a csíkok miatt volt kiakadva. Szerintem ha elfogadod így magad nem lesz ebből gond.
DZ.^. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!