Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Most bejövök neki, nem tudok kiigazodni.
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki pár évvel idősebb nálam, és már dolgozik én 17 vagyok. ő olyan 20-21 lehet. És amikor felbukkanok a munkahelyén mindig bámul mindig szemezünk, meg mosolyog, meg mintha már a többi dolgozó is tudna rólam, mert ha meglátnak rögtön eltünnek és utána felbukkan ő. ezt vehetem annak, h esetleg bejövök neki? még nem beszélgettünk, csak voltak ilyen udvarias formulák. meg véletlenek szerűen állandóan összefutunk.
de akkor mért nem lép? esetleg félénk vagy miért?
2009. ápr. 11. 15:55
1/2 anonim válasza:
Ha félénk lenne, nem tudna rólad a többi munkatársa.:) Csak max a haverja... Lehethogy valamilyen pletyka van a dologban, vagy amit te is mondasz, hogy bejössz neki. De ha ő nem lép, akkor hagyd úgy, ahogy van, mert 20-21 éves pasi már nem is pasi, ha nem tud leszólítani egy csajt...
2/2 anonim válasza:
Valószínű kicsit gátlásos. Ha bejön neked, akkor kezdeményezz beszélgetést. Kérj "segítséget" töle valami egyszerű dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!