Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellem, de félek a nőktől....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem, de félek a nőktől. Tehetnék még valamit ellene?

Figyelt kérdés
Tudom, egy szerencsétlen balfax vagyok, kössem fel magam és ássam el, stb... Sajnos huszonéves koromra még sohasem volt senkim, szűz is vagyok. Az összes eddigi próbálkozásom kudarcba fulladt, még egy csókban sem volt részem az életben. Ezek miatt nem nagyon tudok feloldódni már egy picit is tetsző hölgy társaságában sem. Zavarban vagyok, felgyorsul rendesen a szívverésem, sőt még néha remegek is. Már nem tudom mit tehetnék, csak egyre erősödik bennem a depresszió és a halál utáni vágy. Prostit nem javasoljon senki, gusztustalannak tartom.
2011. aug. 10. 00:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2011. aug. 10. 00:26
 12/28 BlacktigerXXX ***** válasza:
de én mást kérdeztem tőled. :D
2011. aug. 10. 00:30
 13/28 A kérdező kommentje:

00:04-es, köszönöm, küldtem privit!

00:07-es, nem valószínű hogy egy diszkóban bulizó könnyen kapható lánynak bármilyen téren bejöjjek, de azért kösz a tippet.

2011. aug. 10. 00:53
 14/28 anonim ***** válasza:
BlacktigerXXX ha akarsz írj..:) már megtetted 2x :D
2011. aug. 10. 00:55
 15/28 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 22:18
 16/28 anonim ***** válasza:
nyalogasd a puncim és mingyá' nem fogsz félni!
2011. aug. 11. 22:19
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha írsz nekem egy privát üzenetet, én is szívesen segítek neked néhány tippel, és személyes meglátással. Lány vagyok.
2011. aug. 11. 22:41
 18/28 anonim válasza:
nics mit tenni ay öngyilkosság az egyetlen kiút:)!!!
2011. aug. 11. 22:41
 19/28 anonim ***** válasza:
Persze hogy tehetsz valamit. Jobb keson mint soha. Ahogy elottem irtak jarj el tarsasagba bulizni. Akkor is ha nincs kedved hozza. Szokd a tarsasagot es a lanyokat. Kezdetnek pl irj privit az itt onkent jelentkezo lanyoknak es beszelgess veluk :)
2011. aug. 11. 23:15
 20/28 anonim ***** válasza:

van bennünk valami közös :D én is rettegek a nőktől,vagyis a lányoktól :$

de nem vagyok sem biszex,sem leszbi,ilyen téren nem akarok tőlük semmit.szimplán fóbiám van a lányoktól,kerülöm őket,ahogy csak tudom ^^"

sok sikert a küzdelemhez!minden csak akarat erő kérdése.határozd el magad,hogy menni fog és tegyél érte.kérjél ismerősöktől,barátoktól,családtól tanácsokat,hogy vajon miért van ez így.ez máris utat mutat.de a lényeg,hogy az őszinte véleményüket kérd,ne elfogultságból beszéljenek,mert azzal nem segítenek.ha tisztában lennél azzal,hogy miért nem jön össze a nőkkel bármi is,akkor már megvan,hogy min kell változtatnod.ennyi ;)

16/L

2011. aug. 11. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!