Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13eves koromba megeroszakolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13eves koromba megeroszakolt 3ferfi. Anak mar 8eve es ugy erzem neha hogy nem leptem tul rajta mit tegyek?

Figyelt kérdés
nemigazan tudok ellazulni ezert nem megy a szex,probalkozom de neha eszembe jut,mit tegyek? nemreg montam el a paromnak es o csak anyit mondott hogy tul kell lepni rajta,nemigazan ezt vartam,hogy ezt valaszolja,lehetet volna kedveseb is vagy csak en fujom fel az egeszet?legyszi segitsetek nagyon fontos lenne
2009. ápr. 11. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Az írásod alapján elég valószínűtlen, hogy mindez megtörtént veled...
2009. ápr. 11. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
lépjé túl rajta, most mit vársz? mi lépjünk túl rajta helyetted?
2009. ápr. 11. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Hát egy igazi pártól én sem ilyen választ vártam volna...

Az aktus közben próbáldd kizárni minden mást, csak arra gondolj, ami ott van.

2009. ápr. 11. 16:10
 4/6 anonim válasza:
82%

Na igen, ezek a magyar emberek. Az első két emberre értettem.

Amúgy, ha ez történt veled és főleg ilyen fiatalon, akkor mondhatni természetes, hogy így érzel.

A fiúval meg beszélj, ha nem érti meg a helyzeted, akkor hagyd ott, nem érdemes ilyenekkel foglalkozni.

Sok sikert.

2009. ápr. 11. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen csak pszichológus segíthet igazán...
2009. ápr. 11. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
keress fel egy kineziológust
2009. ápr. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!