Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiúk! Miért kell 1 pasinak a csaja előtt playboyt nézni a meztelen q**ákkal? Nektek ez nem esne rosszul csajok?
Azért édes, hogy a másik, négy éves kapcsolatom fölött elsiklottál. Csak nem azért, mert esetleg nagyobb tapasztalatra vall, mint amit te itt összerikácsolsz? Képzeld, ott sem érdekelt, hogy playboyt nézeget vagy sem, mégsem csaltuk meg soha egymást, és azóta is barátok vagyunk, mert szépen, csendben engedtük el egymás kezét. Mélységesen szerettük és tiszteltük egymást, mert ennek ahhoz SEMMI köze. Vele is azért szakítottam, mert beleszerettem abba, akivel most vagyok együtt.
És igen, ismerem őt. Igazából nem nagyon érdekel, hogy szerinted harmonikus-e az a kapcsolat, amiben együtt tudunk normális, felnőtt emberekként tökéletes közömbösséggel tekinteni meztelen nőkre. Én tudom, hogy az, és ennyi elég is. Az a feltételezés, hogy leszbikus vagyok meg csak szimplán röhejes, nem nagyon gondolom, hogy válaszra kéne méltatnom.
Egyébként lehet, hogy a te agyadban ott van a hiba, hogy azt hiszed, ha a férfi nőt lát már rögtön fantáziál is. Ha te látsz egy meztelen férfit, rögtön elkezdesz vele fantáziálni? Vagy csak hümmögsz h "igen, jól néz ki" és már el is felejtetted mert közben a párod elkezdte mesélni h mi történt vele aznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!