Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és fiúk! Miért kell 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk! Miért kell 1 pasinak a csaja előtt playboyt nézni a meztelen q**ákkal? Nektek ez nem esne rosszul csajok?

Figyelt kérdés
Meg akt naptárt venni április közepén... Nem az egyedülállóknak kéne ilyet nézegetnie és falra kiraknia? Fiúk, ti vennétek ilyet, ha barátnőtök lenne? Vagy ha már ilyet vesz, akkor a kapcsolatban már van vmi baj? Segítsetek, köszi!!!
2009. ápr. 11. 15:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
83%
Ha nagyon érdekel, a kapcsolatunk tökéletesen harmonikus, és nem kefél félre, és egyetlen percig sem kételkedek ebben. Viszont ha egy olyan hülye p*csa lennék, mint te, akkor biztos, hogy már nem lennénk együtt. Remélem a te pasid nagyon gyorsan kivág téged, mielőtt teljesen kikészíted - vagy pont azért fog félrekefélni mert egy kiállhatatlan, agyatlan nőszemély vagy és inkább máshoz menekül előled.
2009. ápr. 11. 19:02
 22/44 anonim ***** válasza:
Tudod mit, ne vitázzunk... A 19:00-ás válaszod alapján világos, hogy teljesen hülye vagy, értelmetlen bármiről is beszélni veled.
2009. ápr. 11. 19:06
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
ha tudni akarod több mint 2 éve vagyunk együtt és ő az első barátom, a szerelmem, nekem nincs 7 napon 7 pasim...és nem szoktam szólni neki hogy ne nézze a posztereken lévő csajokat mivel ő tisztel engem és ő nem tesz ki ilyeneket a falára:P érted, azért van különbség kettönk között... az én barátom megadja a tiszteletet, neki nem kell mondanom hogy lécci ne tegyél ki k*rvákat a falra mert ő tudja hogy nekem nem tetszene... és amúgy nálunk is minden rendben:P nem mintha lenne közöd hozzá... ti mióta is vagytok együtt?:P jah és hány éves vagy? és hányadik pasid?
2009. ápr. 11. 19:06
 24/44 anonim ***** válasza:
0%
20 éves vagyok, fél éve vagyok együtt vele, ő a második pasim és előtte 4 évig jártam egy másikkal. Szóval ennnyit rólad.
2009. ápr. 11. 19:08
 25/44 anonim ***** válasza:
0%
Meg a nagy különbségekről kettőnk között.. :P
2009. ápr. 11. 19:12
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
hát ha a pasiddal fél év alatt eljutottatok eddig hogy együtt nézegetitek a playboyt akkor gratulálok:P képzelem milyen "harmonikus" a kapcsolatotok... amúgy fél év nem túl sok idő, de ha te azt mondod, már mindent tudsz róla, akkor a te dolgod. én tényleg nem akarom megmondani, mit csináljatok, ha te ezt látod jónak, akkor tedd ezt, én csak annyit mondok, szerintem nem normális, ha egy párkapcsolatban lévő férfi más nőkről fantáziál... de akit ez nem zavar az legyen boldog:P
2009. ápr. 11. 19:12
 27/44 anonim ***** válasza:
azért jólenne ha néha a kérdező is kommentelne mert itt már háború zajlik:D
2009. ápr. 11. 19:14
 28/44 anonim ***** válasza:

Azért édes, hogy a másik, négy éves kapcsolatom fölött elsiklottál. Csak nem azért, mert esetleg nagyobb tapasztalatra vall, mint amit te itt összerikácsolsz? Képzeld, ott sem érdekelt, hogy playboyt nézeget vagy sem, mégsem csaltuk meg soha egymást, és azóta is barátok vagyunk, mert szépen, csendben engedtük el egymás kezét. Mélységesen szerettük és tiszteltük egymást, mert ennek ahhoz SEMMI köze. Vele is azért szakítottam, mert beleszerettem abba, akivel most vagyok együtt.

És igen, ismerem őt. Igazából nem nagyon érdekel, hogy szerinted harmonikus-e az a kapcsolat, amiben együtt tudunk normális, felnőtt emberekként tökéletes közömbösséggel tekinteni meztelen nőkre. Én tudom, hogy az, és ennyi elég is. Az a feltételezés, hogy leszbikus vagyok meg csak szimplán röhejes, nem nagyon gondolom, hogy válaszra kéne méltatnom.

Egyébként lehet, hogy a te agyadban ott van a hiba, hogy azt hiszed, ha a férfi nőt lát már rögtön fantáziál is. Ha te látsz egy meztelen férfit, rögtön elkezdesz vele fantáziálni? Vagy csak hümmögsz h "igen, jól néz ki" és már el is felejtetted mert közben a párod elkezdte mesélni h mi történt vele aznap...

2009. ápr. 11. 19:19
 29/44 anonim ***** válasza:
nem siklottam el csak nem tudtam hogy vele is nézted a playboyt:D de ha tényleg igaz amit írtál akkor kivételes pasid van:P remélem hogy nem fog megcsalni... lehet azért vagyok ilyen pesszimista mert sose volt vmi szerencsém a pasik terén... tudod én nem vagyok vmi szép:P emiatt féltékeny is vagyok vmennyire az újságokban lévő k*rvákra... és nem esne jól, ha a barátom őket nézegetné... amúgy mióta együtt vagyok a barátommal számomra nem jelentenek semmit a "jó pasik" 1. azért mert ő számomra a legjobb pasi:) 2. a jó pasik amúgy is bunkók beképzeltek és csak azt akarják... és emiatt ki nem állhatom az ún. "jó pasikat"... bár nem tudom a pasik hogy gondolkoznak, csak azt tudom, hogy ők ha látnak egy jó csajt akkor azt megnézik:P és beindul tőlük a fantáziájuk... ami ugye nem is gond, mert nem tehetnek róla, hogy ilyenek:P de ha valaki szándékosan teszi ezt, ráadásul úgy, hogy a párja tud róla, és ha nem is tetszik neki (mint pl a kérdezőnél) akkor ez már "megcsalásnak" számít.. minden esetre én egyet tudok érezni a kérdezővel és azt ajánlom neki, ha zavar, akkor mondd el neki, jobat ugysem tudsz tenni...
2009. ápr. 11. 19:27
 30/44 anonim ***** válasza:
jah és mielőtt azt mondanád hogy "még szép hogy nem volt szerencsém a pasik terén" ez nem azért volt, mert állandóan féltékenykedtem... egyszerüen egyik sem volt az igazi:P csakhogy félreértés ne essék...
2009. ápr. 11. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!