Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiúk! Miért kell 1 pasinak a csaja előtt playboyt nézni a meztelen q**ákkal? Nektek ez nem esne rosszul csajok?
én nős ember vagyok és nem csak hogy playboy van a műhelyben, de szexfilm is van a gépemen... Skandallum!!
Jaj ne legyél már ennyire kis buta. Azzal a csajjal van párkapcsolatban aki a képen van, vagy veled?
Na dereng már egy kicsit??
Jesszusom, te sem lehetsz teljesen komplett, aki az előző 3 választ írtad. Már abból, ahogy írsz látszik, hogy valami ideggyenge boszorkány vagy, aki megfojtja a pasijait. Hányat kergettél már el ezzel a beteges féltékenyésggel??
Szerintem sincs semmi rossz benne, hogy megnéz egy újságot. Beszéld meg vele, hogy neked rosszul esik, ha az orrod előtt teszi mindezt, de ne aggódj, ez egyáltalán semmit nem jelent azzal kapcs hogy milyen a kapsolatotok ;)
Én is a barátommal együtt szoktam nézegetni ezeket az újságokat, kibeszéljük, hogy melyik miért és hol ronda, ill hogy milyen buták lehetnek. Az meg meg se forduljon a fejedben, hogy ezekre gondol, mikor veled van, mert egy oltáro baromság. Fél perc múlva nem is emlészik rá, hogy hogy nézett ki. Ezek tucatnőcik, semmi több, a kutyát nem érdeklik jobban pár pillantásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!