Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és fiúk! Miért kell 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk! Miért kell 1 pasinak a csaja előtt playboyt nézni a meztelen q**ákkal? Nektek ez nem esne rosszul csajok?

Figyelt kérdés
Meg akt naptárt venni április közepén... Nem az egyedülállóknak kéne ilyet nézegetnie és falra kiraknia? Fiúk, ti vennétek ilyet, ha barátnőtök lenne? Vagy ha már ilyet vesz, akkor a kapcsolatban már van vmi baj? Segítsetek, köszi!!!
2009. ápr. 11. 15:37
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
21%
Te jo ég mennyire kis buta k*rva vagy. Szerintem felesleges itt magyarázni, meg válaszolni a kérdésedre, mert ugysem fogod fel.
2009. ápr. 11. 17:26
 12/44 A kérdező kommentje:
ha te meg ennyire elmebeteg vagy akkor ne válaszolj :@
2009. ápr. 11. 17:32
 13/44 anonim ***** válasza:
96%

én nős ember vagyok és nem csak hogy playboy van a műhelyben, de szexfilm is van a gépemen... Skandallum!!

Jaj ne legyél már ennyire kis buta. Azzal a csajjal van párkapcsolatban aki a képen van, vagy veled?

Na dereng már egy kicsit??

2009. ápr. 11. 17:33
 14/44 anonim ***** válasza:
95%
Pasim is minden hónapban megveszi a Playboy, amit aztán én is megnézek. Nagyon nem érdekel, hogy olyan csajokat nézeget, akik "nem igaziak", és akikkel biztosan soha nem fog megcsalni. Persze hogy egy normális srác megnézi a jó csajokat. És nekem ez egyáltalán nem esik rosszul (pedig amúgy betegesen féltékeny vagyok) , mert tudom, hogy engem szeret, és én vagyok neki a legszebb:)
2009. ápr. 11. 18:32
 15/44 anonim ***** válasza:
34%
már nem azért de ha te vagy számára a legszebb akkor miért nézegeti azokat a k*rvákat? nem gondoltál bele, hogy esetleg mikor maszturbál akkor azokra a ringyókra gondol és nem rád?? nah ez sem zavar??? mert ha nem akkor valami gond van a párkapcsolatoddal !! teljesen egyet értek a kérdezővel, engem is nagyon zavarna!!! sztem mondd el a barátodnak hogy zavar és kész! mert ha téged szeret akkor ne nézze más csajok csöcsét és ne rájuk gondoljon!! mert az ha más csajra gondol az már valamilyen szinten "megcsalásnak" minősül. Ha pl álmában gondol vki másra az ember, arról nem tehet, mert nem tudjuk irányítani az álmunkat (legalább is legtöbben nem tudják), de ha valaki szándékosan, önakaratából néz meg egy ilyen k*rvát és elképzelni milyen lenne megb*szni az már nem egy ártatlan kis "megnézés"...
2009. ápr. 11. 18:40
 16/44 anonim ***** válasza:
8%
18:40-es vagyok és az első pár mondatom az előttem hozzászólónak szólt mellesleg.
2009. ápr. 11. 18:44
 17/44 anonim ***** válasza:
21%
jah meg még annyit hozzátennék hogy érdekesnek találom ezt a mondatot: "Nagyon nem érdekel, hogy olyan csajokat nézeget, akik "nem igaziak", és akikkel biztosan soha nem fog megcsalni." és ha a barátod összefut az utcán vagy discoban vagy bárhol egy hasonló műp*csával (mivel köztudott, hogy manapság mindenhol vannak) akkor szted azt nem fogja megnézni?? ha hagyod hogy az újságbelieket nézegesse akkor 100% hogy azt a k*rvát is megnézi és fennáll a veszélye h nem csak egy ártatlan megnézés lesz belőle... szal necsodálkozz ha a pasid előbb-utóbb félrekefél!
2009. ápr. 11. 18:50
 18/44 anonim ***** válasza:
92%

Jesszusom, te sem lehetsz teljesen komplett, aki az előző 3 választ írtad. Már abból, ahogy írsz látszik, hogy valami ideggyenge boszorkány vagy, aki megfojtja a pasijait. Hányat kergettél már el ezzel a beteges féltékenyésggel??

Szerintem sincs semmi rossz benne, hogy megnéz egy újságot. Beszéld meg vele, hogy neked rosszul esik, ha az orrod előtt teszi mindezt, de ne aggódj, ez egyáltalán semmit nem jelent azzal kapcs hogy milyen a kapsolatotok ;)

Én is a barátommal együtt szoktam nézegetni ezeket az újságokat, kibeszéljük, hogy melyik miért és hol ronda, ill hogy milyen buták lehetnek. Az meg meg se forduljon a fejedben, hogy ezekre gondol, mikor veled van, mert egy oltáro baromság. Fél perc múlva nem is emlészik rá, hogy hogy nézett ki. Ezek tucatnőcik, semmi több, a kutyát nem érdeklik jobban pár pillantásnál.

2009. ápr. 11. 18:56
 19/44 anonim ***** válasza:
4%
utsó válaszoló remélem a pasid félrekefél és akkor rájössz milyen idióta voltál (vagy):P
2009. ápr. 11. 18:58
 20/44 anonim ***** válasza:
4%
ráadásul ha vele együtt nézed akkor még leszbikus is vagy... sztem az iyleneket a pasik tiszta hülyének nézik, mivel egy normális csaj nem nézi jó szemmel ha a pasija más nőket néz meg... ráadásul ha a csaj meg is engedi:P ez kb olyan mintha azt mondanád neki "bárkit megb*szhatsz édesem tudom hogy engem szeretsz és ők csak játékszerek neked"... bár ha ennyire hülye vagy gondolom az se zavarna ha megcsalna a pasid:P mivel téged "szeret"...
2009. ápr. 11. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!