Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan fordítsam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan fordítsam le?

Figyelt kérdés

I discussed with my father,very nervous now.

Very bored.

Go out from home.

Don't worry you do not assign posts.

Ezt írták nekem és nem tudom lefordítani pontosan, a neten meg értelmetlenül fordítja le.

Légyszíves írja meg valaki nekem, köszönöm!

2011. aug. 9. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha a találkozóra vonatkozik akkor:

Megbeszéltem apámmal, nagyon ideges vagyok.

Nagyon unatkozok.

Kimenni otthonról.

Ne aggódj, nem kell állást keresned (magyarra fordítva)

Tehát nem lesz szükséged a találkozókor pénzre, vagy vmi ilyesmire célozgat.

2011. aug. 9. 20:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor lehet csak ezt úgy leírta, mert tudatni akarta velem a helyzetet, de hogy ne reagáljak erre.
2011. aug. 9. 20:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a találozó az nem most lesz. A sorsban bízok, mert játszottam egy nyereményjátékkal, a fődíj Törökországi utazás, ott él ez a fiú, ebben reménykedünk, hogy nyerek és végre tudunk találkozni... :D
2011. aug. 9. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Ki ne menj egy sráchoz Törökországba te eszetlen liba!

Ha látni akar téged a srác, jöjjön és látogasson meg ő, de SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ne utazz ki egy neten megismert személyhez a saját országába csak úgy! Főleg egyedül.

A csávó meg tanuljon meg angolul, mert ez siralmas.

2011. aug. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!