Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én, mint srác még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én, mint srác még sosem csókolóztam, elmondjam a csajnak, akivel ismerkedek, vagy gáz lenne?

Figyelt kérdés

Lett volna már rá alkalmam, hogy csókolózzak lányokkal, azonban nem éreztem úgy, hogy abban a helyzetben megfelelő lenne.

Ez viszont most visszaüt, mivel nincs benne tapasztalatom, a mostani a lányt (16) pedig komolynak érzem. Egyébként 17 éves vagyok.

Szerintetek elmondjam neki, hogy felkészüljön arra, hogy nem vagyok egy "csókmester", vagy tartsam inkább meg magamnak ezt az információt? :D

2011. aug. 9. 17:11
1 2
 11/17 walk w1th mee ***** válasza:
kussoljál vele szerintem mert ha olyan a csaj akkor kifog röhögni téged..és otthagy
2011. aug. 9. 19:32
 12/17 BlacktigerXXX ***** válasza:
48%
mintakérdés. :D a 13-16 évesek a nagy tudásukkal azt mondták ne mond el, az érettebb gondolkodásúak meg hogy mond el. :) na most akkor mi is legyen? :) Ha nem óvodás a csaj, max mosolyog egyet, ha meg nem mondod el, úgyis észreveszi, és szintén mosolyogni fog. :) Meg szerintem senki nem egy másik nyelvel a szájában jött ki az anyjából. :)
2011. aug. 9. 22:36
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:36

Ezt eléggé benézted. De gondolom nem lesz számodra újdonság, hogy tévedtél.

2011. aug. 9. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Éppen az érettebb gondolkodásúak tanácsolják szerintem azt, hogy ne mondd el, nagyobb élettapasztalattal rendelkeznek, jobban tudják, hogy általában hogy reagálnak az ilyenekre a 16 éves kiscsajok...
2011. aug. 9. 22:51
 15/17 BlacktigerXXX ***** válasza:
te agyonművelt gyakorikérdésekparazita! odaírtam hogy ha érettebb gondolkodású. azzal kezdtem. egy 16 éves lány már nem mindenféleképpen óvodás módjára gondolkodik.
2011. aug. 9. 23:37
 16/17 BlacktigerXXX ***** válasza:
78% 22:43nak szólt
2011. aug. 9. 23:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem írtál oda semmi ilyesmit. Te a válaszolók életkorára próbáltál spekulálni amivel melléfogtál. Nem kell magad mentegetni, menthetetlenül ostoba vagy.
2011. aug. 10. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!